Kryssa ombord Princess Cruises och upplev en härlig semester till havs. Med spännande destinationer och roliga aktiviteter ombord får du en varierad semester. Bilden visar ett av Princess Cruises fartyg till havs.
Princess Cruises
16

Princess Cruises

  • Brett kryssningsprogram
  • Seglar över hela världen
  • Stort utbud på restauranger
  • Princess MedallionClass
  • Flexibla lugna och lyxiga kryssningar
Vuxna
Barnfamiljer
Generationsresan

Välkommen ombord på Princess Cruises!

I Princess Cruises flotta ingår sedan sommaren 2014 snart 16 fantastiska, eleganta och vackra prinsessor. Högklassiga fartyg av olika storlek som kryssar på alla de sju haven. Princess Cruises besöker fler hamnar på ett år än något annat rederi och har ett mycket brett kryssningsprogram.

Fartygens storlek är perfekt anpassad till sin omgivning och noga utvalt. De mindre fartygen i Princess Cruises flotta tar från ca 2.200 passagerare till deras störta fartyg som tar ca 3.660 passagerare. Princess Cruises är rätt val för dig som vill ha ett brett utbud vad gäller underhållning, restauranger och aktiviteter till ett mycket förmånligt pris. 

Trots att de flesta av Princess fartyg är stora har man ändå lyckats skapa en intim känsla ombord bland annat genom många med små restauranger och poolområden, vilket gör stämningen mer familjär.

Bilden visar Princess Cruises fartyg Coral Princess som kryssar genom en kanal under en bro.

Planera för 2026

Se världen med Princess Cruises

Låt 2026 bli året du ser världen! Under 81 dagar kryssar du från Fort Lauderdale runt Sydamerika till USA och Stilla havet. Vidare från Nya Zeeland och Australien till spännande destinationer i Asien, över till mellanöstern genom Suezkanalen till Medelhavet och slutdestinationen Aten.

Princess Coral erbjuder en mängd aktiviteter och faciliteter ombord. Gästerna kan njuta av gourmetmat i flera restauranger, avkoppling vid poolen och spännande underhållning som Broadway-inspirerade shower. Fartyget har även barn- och ungdomsklubbar, ett toppmodernt gym och många butiker för shopping. Med något för alla åldrar och intressen garanterar Princess Coral en minnesvärd kryssningsupplevelse.

Läs mer om Jorden Runt kryssningen med Princess Coral

Våra bästa restips med Princess Cruises

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår passion är att ta dig till exotiska destinationer där du kan skapa unika och personliga minnen.

Flyg och hotell till din kryssning med Princess Cruises

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

5 topp resmål med Princess Cruises

Höjdpunkter med Princess Cruises

Sun Princess

Senaste tillskottet till Princess Cruises flotta

Startsignalen för nästa generations kryssningar har givits! Sun Princess är det första fartyget i Princess Cruises flotta som går på flytande naturgas (LNG). Detta mer miljövänliga bränsle minskar avsevärt utsläppen av föroreningar i luften och bränsleförbrukningen i havet, vilket minimerar Princess Cruises miljöavtryck.

Sun Princess är det tredje fartyget som bär namnet, och ansluter sig till arvet från det första och andra fartyget, som var i drift från 1974 till 1988 respektive från 1995 till 2020.

Boka kryssning med Sun Princess

Varför ska du kryssa med Princess Cruises

Matupplevelsen

Princess Cruises bjuder på en smakupplevelse i världsklass med mångfaldig matlagning från hela världen, skapad av prisbelönta kockar och med allt från eleganta à la carte-rätter till avslappnade bufféer och specialrestauranger.

Aktivitetsutbud

På Princess Cruises finns det något för alla, med ett brett utbud av aktiviteter för att passa alla intressen och åldrar. Från spännande underhållningsshower, lekfulla aktiviteter till avkopplande spa-behandlingar och spännande utflykter.

Familjevänligt

Princess Cruises är perfekt för familjer, med ett brett utbud av familjevänliga aktiviteter och faciliteter som barn- och tonårsaktiviteter, pooler och lekplatser. Dessutom finns det familjerum och olika matalternativ som tilltalar både vuxna och barn, vilket gör det till en perfekt resa för hela familjen att skapa minnen tillsammans.

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på Princess Cruises

Vad finns det för aktiviteter ombord på Princess Cruises?
Funkar internet ombord på Princess Cruises?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på Princess Cruises?
Ingår dricksen ombord på Princess Cruises?
Vad innebär Princess Plus eller Princess Premier?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade