Diamond Princess

Diamond Princess

Diamond Princess, konstruerat 2004, är en destination fylld med lyx och väntan på att utforskas. Varje morgon vaknar du upp med förväntan om att upptäcka nya horisonter. Ta del av den fantastiska utsikten från någon av våra cirka 740 balkonghytter. Ge dig själv en skön hot stone-massage på det berömda Lotus Spa, avnjut delikat mat i en atmosfär som passar dig, oavsett om det är formellt eller avslappnat, och gör din kryssning till en minnesvärd resa.

Diamond Princess är en skattkammare av exceptionella nöjen som väntar på att upptäckas. Njut av nyligen tillagd sashimi i Kai Sushi, titta på gatuartister i det fantastiska atriet eller upplev en storslagen produktionsshow i vår toppmoderna teater. Och för en unik upplevelse, besök Izumi Japanese Bath, den största i sitt slag till havs.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg