Kryssningar runt Kanarieöarna

En kryssning runt Kanarieöarna ger dig den ultimata vintersemestern med sol, bad och spännande kultur- och matupplevelser.

Upplev en kryssning runt Kanarieöarna. Bilden visar en strand på Teneriffa i Kanareöarna.

Upplev det klassiska semesterparadiset på ett nytt sätt.

Det är lätt att förstå varför Kanarieöarna under så lång tid varit en favorit för många svenskar. Ett klassiskt semesterparadis som år efter år erbjuder sol och härliga stränder när vädret är som kallast i Sverige. På Kanarieöarna kan du njuta av varma sandstränder, skönt poolhäng, brett utbud av restauranger och olika sportaktiviteter.

Det bästa av allt på en kryssning

Kanarieöarna består huvudsakligen av öarna Gran Canaria, Teneriffa, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma. La Gomera och El Hierro. Att kryssa runt Kanarieöarna erbjuder därmed en unik och mångsidig semesterupplevelse som överträffar den traditionella charterresan. Så byt ut charterresan mot en kryssning och upplev det bästa av alla öarna.

De populäraste öarna i Kanarieöarna

På en kryssning kan du bekvämt besöka flera av öarnas mest spännande destinationer utan att behöva packa om och byta boende. Öarna runt Kanarieöarna har alla mycket att erbjuda och uppleva. Vilken är din favorit?

Upplev destinationen Teneriffa i Kanarieöarna.

Teneriffa

På Teneriffa kan du besöka Teide nationalpark och bestiga Spaniens högsta berg, Mount Teide. Utforska den charmiga staden La Laguna, ett UNESCO-världsarv, och njut av stranden i Playa de las Américas.

HItta kryssning med stopp i Teneriffa

Gran Canaria

Gran Canaria erbjuder en mix av stränder och naturupplevelser. Besök Maspalomas sanddyner, vandra i de grönskande bergen vid Roque Nublo, och utforska Las Palmas historiska kvarter Vegueta.

HItta kryssning med stopp i Gran Canaria

Lanzarote

Lanzarote är känd för sina unika vulkanlandskap och konstnärliga sevärdheter. Upptäck Timanfaya nationalpark, besök Jameos del Agua och Cueva de los Verdes, skapade av César Manrique.

HItta kryssning med stopp i Lanzarote

La Palma

La Palma är känt som "La Isla Bonita" för sin fantastiska naturskönhet och frodiga landskap. Utforska den spektakulära nationalparken Caldera de Taburiente och vandra längs vulkanrutten på Cumbre Vieja.

HItta kryssning med stopp i La Palma

Upplev den färgstarka kulturen på en kryssning runt Kanarieöarna

Kanarieöarna har en rik och mångfacetterad kultur som speglar deras unika historia och geografiska läge. Öarna bär på en blandning av spanska, afrikanska och latinamerikanska influenser som syns i allt från arkitektur till mat. Varje ö har sina egna festivaler och högtider, med karnevalen i Santa Cruz de Tenerife som en av de mest kända. Gastronomin är också mångsidig, med specialiteter som papas arrugadas, mojo-såser och färsk fisk som speglar öarnas maritima arv.

Våra populäraste rederier som kryssar vid Kanarieöarna

Frågor och svar om att kryssa vid Kanarieöarna

Vilka är de bästa tidpunkterna på året för att kryssa vid Kanarieöarna?
Vilka aktiviteter kan man göra på en kryssning vid Kanarieöarna?
Vilka är några av de populäraste utflykterna att göra vid Kanarieöarna under en kryssning?
Vilka är de mest populära sandstränderna runt Kanarieöarna?
Hur lång tid brukar en typisk kryssning vid Kanarieöarna vara?
Hur tar jag mig till och från en kryssning runt Kanarieöarna?

Hamnar

Hittade