Jorden Runt kryssning

Åk med på en oförglömlig jorden runt kryssning och upplev några av de vackraste platserna och mest fascinerande kulturerna som planeten har att erbjuda.

Res jorden runt på en kryssning. Bilden visar de mystiska stenstatyerna på Påskön.

Se hela världen på en kryssning

Åk på kryssning runt jorden och upptäck världens sju världsdelar. Ombord på fartyget har du total avkoppling, god mat och dryck, roliga aktiviteter och mycket mer är planen för dagen. En unik semester som de allra flesta drömmer om, men som få verkligen får uppleva. Välj en långdistanskryssning och segla över världshaven på en oförglömlig resa jorden runt.

Res jorden runt

En jorden runt-kryssning är en unik möjlighet att upptäcka flera kontinenter och kulturer på en och samma resa. Ombord på ett kryssningfartyg får du njuta av breda utbud av restauranger, spännande underhållning samtidigt som du besöker exotiska destinationer som Karibien, Asien, och Europa. Boka en jorden-runt kryssning och upplev de bästa kryssningsdestinationerna över hela världen.

Tips på jorden runt-kryssningar

Vi har plockat ut tre unika kryssningar som seglar jorden runt.

Olika sätt att kryssa jorden runt

Med bekväma rutter och välplanerade stopp kan du uppleva allt från exotiska stränder till historiska städer utan att behöva packa om eller byta boende.

Kryssa runt jorden. Bilden visar den vackra stranden Myrtos Beach i Grekland.

Långdistanskryssning

Långdistans jorden-runt kryssningar erbjuder en unik och djupgående upplevelse, där du verkligen kan fördjupa dig i världens mångfald. Med längre tid till sjöss får du möjlighet att utforska fler destinationer i detalj, uppleva olika kulturer, och njuta av omfattande utflykter på varje stopp. Dessa kryssningar erbjuder lyxig komfort och underhållning ombord, vilket gör resan lika njutbar som destinationerna.

Hitta långdistanskryssning runt jorden
Kryssning runt jorden. Bilden visar en överblick på en stad från vattnet i Kroatien

Kortare världsomsegling

Kortare jorden-runt kryssningar erbjuder en perfekt balans mellan att utforska världens mest ikoniska destinationer och att njuta av bekvämligheten på ett kryssningsfartyg. Dessa resor ger en smak av olika kulturer och sevärdheter på kortare tid, vilket är idealiskt för resenärer med begränsad semester.

Hitta kortare världsomsegling runt jorden
Jorden runt kryssning. Bilden visar en nationalpark i Japan.

Repositionskryssning

Repositionskryssningar är ett fantastiskt alternativ till jorden-runt kryssningar, och erbjuder en unik upplevelse när fartygen byter säsongsdestinationer. Dessa kryssningar ger dig möjlighet att besöka ovanliga och spännande hamnar, ofta till förmånligare priser än vanliga rutter. Med längre dagar till sjöss får du mer tid att njuta av fartygens faciliteter och avkoppling ombord.

HItta repositioneringskryssning runt jorden

Vanliga frågor och svar kring jorden runt-kryssningar

Hur lång tid tar en jorden runt-kryssning?
Vilka destinationer besöker en jorden-runt kryssning?
Vilken typ av kläder ska jag packa för en jorden-runt kryssning?
Behöver jag visum för att åka på en jorden-runt kryssning?
Vilken typ av underhållning och aktiviteter finns ombord på en jorden-runt kryssning?

Hamnar

Hittade