Kryssa med Royal Caribbean. Rederiet
Royal Caribbean
27

Royal Caribbean

  • Flytande semesterresort
  • Världens största kryssningsfartyg
  • Högklassig underhållning
  • Perfekt för generationsresan
  • Fantastiska matupplevelser
Familjer
Par
Generationsresa

Välkommen ombord på Royal Caribbean!

Här står upplevelsen i fokus, med innovativ fartygsdesign, hög klass och moderna ytor.
Ombord hos Royal Caribbean finns något för alla. Jacuzzis, pooler, vattenrutschbanor, utmanande äventyrsaktiviteter, storslagen underhållning, barnklubbar, spa, och självklart ett stort utbud av restauranger.

Royal Caribbean har sex olika fartygsklasser. Från de största fartygen i Oasis- och Icon-klassen som passa för alla åldrar, till Vision of the Seas - ett lite mindre och mer personligt fartyg som lockar en vuxen publik. 
Royal Caribbean är känt för sina fantastiska seglingar i Karibien men kryssar även i Medelhavet, Stilla Havet och andra exotiska destinationer.

Upptäck alla erbjudanden från Royal Caribbean. Bilden visar ett par som slappnar av vid en av poolerna på Royal Caribbeans fartyg. Slappna av du med när du bokar med ett bra erbjudande.

Royal Caribbeans bästa erbjudanden

Slappna av till havs med bra erbjudanden från Royal Caribbean.

Upptäck de bästa erbjudanden på Royal Caribbeans kryssningar som du kan dra nytta av just nu. Besök kampanjsidan, bli inspirerad och börja planera din ultimata kryssningsupplevelse idag.

Kontakta en av våra kryssningsspecialister på 054 10 24 50 för hjälp och mer information.

Upptäck Royal Caribbeans erbjudanden
Det nya fartyget Utopia of the Seas kommer bjuda på dom ultimata weekend-kryssnignarna. Bilden visar aktern på det nya fartyget från Royal Caribbean.

Den ultimata weekend upplevelsen

Royal Caribbean presenterar Utopia of the Seas

Upptäck Royal Caribbeans nya fartyg, Utopia of the Seas. Hon erbjuder en revolutionerande kryssningsupplevelse med toppmoderna faciliteter och underhållning ombord.

Njut av spektakulära matupplevelser, hisnande vattenparker och innovativa hytter som garanterar komfort och lyx. Fartyget är i Oasis-klassen och det unika med Utopia är de över 40 olika sätt som du kan njuta av mat och dryck ombord.

Med Utopia of the Seas får du uppleva det bästa av kryssningsvärlden på ett fartyg som sätter nya standarder för semester till havs. Kryssa från Port Canaveral till Bahamas och upplev Perfect Day at Cococay på den ultimata weekend-kryssningen.

Hitta en kryssning med Utopia of the Seas
Kryssa med Utopia of the Seas. Bilden visar en familj som spelar mini golf på fartyget Utopia of the Seas.

Perfekta datum för en familjekryssning

Upplev Utopa of the Seas på höstlovet

Låt höstlovet bli något utöver det vanliga med en kryssning i Bahamas. Med avresa från Port Canaveral (Orlando) får du uppleva Bahamas huvudstad Nassau, en dag till havs där du får möjligheten att uppleva fartygets alla aktiviteter innan du får en dag på Perfect Day at CocoCay. Vi rekommenderar att du kommer till Orlando en eller två dagar innan din kryssning för en bra marginal, därför är denna kryssning med avgång den 28 oktober perfekt.

Missa inte Royal Caribbeans fantastiska erbjudanden du just nu kan kombinera för att få en bättre kryssnignsupplevelse. Med BOGO60 får andra gästen får 60% rabatt på kryssningspriset, med barn rabatten kryssar barn som är 12 år eller yngre från 1 399 kr när de reser med två vuxna och om du bokar under juli månad sparar du upp till 5 965 kr på din kryssning.

Upptäck kryssningen med avgång 28 oktober

Våra bästa restips med Royal Caribbean

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår passion är att ta dig till exotiska destinationer där du kan skapa unika och personliga minnen.

Flyg och hotell till din kryssning med Royal Caribbean

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

Upptäck nya Hideaway Beach, det nya strandparadiset för endast vuxna på Perfect Day at CocoCay. Bilden visar en grupp människor som hänger vid poolen på Hideaway Beach.

Hideaway Beach

Upptäck det ultimata strandparadiset Hideaway Beach för vuxna, på Royal Caribbeans egna ö Perfect Day at CocoCay.

Hideaway Beach erbjuder den perfekta oasen för vuxna med en unik atmosfär. Gäster kan njuta av musik och underhållning från DJ-mashups vid Hideaway Bar, belägen direkt i poolen, samt avnjuta läckra maträtter från Slice of Paradise och Snack Shack. För en mer exklusiv upplevelse erbjuder The Hideout-hytterna tillgång till en privat pool och personlig service. Besökare kan även välja att koppla av i lyxiga cabanas vid On the Rocks, där live musik och hantverkscocktails skapar en minnesvärd atmosfär.

Oavsett val av plats, garanterar Hideaway Beach en unik och lyxig strandupplevelse.

Hitta kryssning till Perfect Day at CocoCay

5 topp resmål med Royal Caribbean

Höjdpunkter med Royal Caribbean

Icon of the Seas

Upplev Icon of the Seas

Nu seglar Royal Caribbeans senaste fartyg i flottan, som även är världens största kryssningsfartyg, Icon of the Seas. Upplev en kryssning med detta magnifika fartyg, som kommer under 2024 utgå från Miami där hon seglar ut veckovis varje lördag på Östra och Västra Karibien där hon vid varje segling gör stopp på Coco Cay - Royal Caribbeans egna ö i Bahamas.

Icon of the Seas blir världens största fartyg med världens största vattenland till havs med 6 olika vattenrutschkanor, 7 poolområden och 9 bubbelpooler, fullt med aktiviteter anpassade för resenärer i alla åldrar. Detta fördelat på 20 däck med 2805 hytter och en max kapacitet på 7600 gäster. Och kommer drivas på LNG som är det mest miljövänliga bränslealternativet.

Så vad väntar du på? Häng med du också på denna spektakulära resa!

Läs mer om Icon of the Seas

Perfect Day at CocoCay

Royal Caribbean presenterar nya området The Hideaway på CocoCay

Royal Caribbeans egna paradis ö i Bahamas, Perfect Day at Coco Cay med fantastiska möjligheter för hela familjen med stort vattenland, luftballong färd, privata cabanas, soldränkta stränder och flertalet aktiviteter och utflykter.

I januari 2024 öppnar de även upp en ny del på CocoCay - The Hideaway! Ett alldeles nytt område endast för vuxna resenärer. Simmar rakt upp till Hideaway Baren eller njut av en det privata strandområdet endast för vuxna eller hyr en privat cabana med egen privat pool för att njuta av exklusiviteten och lugnet.

Suiter

Surfside Family Suite

Ombord på Royal Caribbeans fartyg erbjuder man flertalet olika hytter ombord men även suiter för den resenär som önskar lite större utrymme. Här finns 3 olika kategorier av suiter; Sea Class, Sky Class & Star Class.

Förutom att du får en större hytt ingår det även lite extra i de olika kategorierna.
I Sea Class får du: middag i Costal Kitchen, morgonrock i hytten och lyxiga badrumsartiklar.
I Sky Class får du: heldags access till Costal Kitchen, concierge service, flaska på vatten vid ankomst, kostnadsfritt internet, prioriterad ombord- och avstigning, prioriterad middagssittning, suite lounge access, tillgång till Suite Sun deck - privat soldäck, lyxiga badrumsartiklar med mera.
I Star Class får du: allt som inkluderas i Sky Class samt specialrestauranger, dryckespaketet deluxe package (för gäster över 21), vanligt vatten och bubbelvatten dagligen till hytten, bästa platserna till utvalda shower och mycket mer.

Här är ett exempel på hur en familje suite kan se ut i Sky Class!

Varför ska du kryssa med Royal Caribbean

Matupplevelser

Njut av fantastiska matupplevelser ombord på Royal Caribbean, där varje måltid blir en kulinarisk resa. Upplev det unika äventyret i restaurangen "Wonderland," där mat blir konstverk och smaker överraskar dina sinnen. En resa genom smakens underverk väntar på dig!

Familjärt

Ombord på Royal Caribbean finns något för alla åldrar, med ett brett utbud av aktiviteter. Barnklubbar och underhållning för de små, romantiska stunder för par, äventyr som klättring och vågsurfing för de äventyrliga, samt olika teman och evenemang för alla smaker. Oavsett din ålder eller intressen, är Royal Caribbean din perfekta resa med massor av nöjen!

Stort utbud

Upptäck det ultimata kryssningsäventyret med Royal Caribbean International och deras sensationella nyhet, Icon of the Seas! Det här fartyget, som snart släpps, kommer att bli världens största kryssningsfartyg och levererar den perfekta blandningen av lyx, innovation och spänning. Med Icon of the Seas kan du njuta av storleken som imponerar, revolutionär design, mångfald i reserutter, oslagbara faciliteter och miljömedvetenhet. Royal Caribbean erbjuder också mindre fartyg för en mer intim kryssningsupplevelse. Det här är din chans att vara en del av något extraordinärt.

Vanliga frågor och svar när man ska åka på kryssning med Royal Caribbean

Vad finns det för aktiviteter ombord på Royal Caribbean?
Funkar internet ombord på Royal Caribbean?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på Royal Caribbean?
Ingår dricksen ombord på Royal Caribbean?
Är det någon klädkod ombord på Royal Caribbean?

Fartyg

Hittade