Odyssey of the Seas

Var med om rafflande äventyr, matlagning från världens alla hörn och oförglömlig underhållning på nya Odyssey of the Seas - det första fartyget av Quantum Ultra-klass med hemmahamn i Europa.

Fartyget har ett stort utbud av aktiviteter från morgon till kväll som passar de flesta. Vad sägs om en match på radiobilsbanan, simulerad fallskärmshoppning, en kurs i sushi-tillagning eller varför inte en tupplur i hammocken vid poolen?

Matutbudet är stort med 16 olika restauranger som hämtar inspiration från fyra olika kontinenter. Ta en pizzaslice på Sorrento’s Pizza, sushi på Izumi eller en privat femrättersmiddag på Chef’s Table – valmöjligheterna är många!

Fakta om fartyget

Första resa2021
Gäster4 180
Besättning1 500
Däck16
Bredd
41
m
Längd
348
m
Storlek
167 800
BT
Hastighet
22
kn

Odyssey of the Seas

Spana efter nästa resmål från gondolen North Star, testa fallskärmssimulatorn Ripcoord by iFly eller bli barn på nytt i en radiobil. Under en kryssning med Odyssey of the Seas är det svårt att finna tid till att relaxa vid poolen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

I högteknologiska Two70 underhåller akrobater, 270-gradiga filmprojektioner och robotmonterade bildskärmar. Royal Caribbean satsar mycket på underhållning-

Hittade

Andra fartyg