Icon of the Seas

Icon of the Seas

Royal Caribbeans nyaste och största kryssningsfartyg kommer i början av 2024 och här utlovas ett semesteräventyr för alla i familjen. Fartyget har plats för 7600 passagerare och ombord finns 7 pooler, en vattenpark, vattenrutschbanor, och bubbelpooler.

Surfside är ett helt nytt familjeområde med barnvänliga restauranger, aktiviteter och en vattenpark anpassad för barn. För pulshöjande äventyr så kan man söka sig till Crown's Edge, med en hisnande skywalk och hinderbana, eller prova på surfsimulator, zipline och klättervägg.

För den som söker avkoppling finns självklart ett enastående utbud ombord på Icon. Varför inte simma fram till baren i Swim & Tonic – den största poolbaren till havs - eller besöka Chill Island?

Underhållning finns det gott om - här erbjuds livemusik och musikaler i världsklass. I isarenan Absolute Zero kan man njuta av skridskoshower och i AquaDome kan man bevittna spektakulära vattenshower medan man äter en gourmetmiddag.

Ombord på Icon finns något för alla!

Fakta om fartyget

Första resa2024
Gäster7 600
Besättning2 350
Däck20
Bredd
64
m
Längd
365
m
Storlek
250 800
BT
Hastighet
22
kn

Icon of the Seas

Välkommen ombord Icon of the Seas! Det här är inte bara ett nytt fartyg - det här är en extraordinär ny klass av äventyr! Det allra första fartyget i en helt ny klass, Icon Class, som gör debut 2023. Upplev åtta olika stadsdelar, som var och en har olika underhållning, restauranger, barer och en mängd hisnande upplevelser!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Världsartister briljerar kväll efter kväll på Royal Theater med originalproduktioner och lyser upp scenen natt efter kväll. Medan Absolute ZeroSM bjuder på hisnande is- och vattenshower i den största isarenan någonsin. På dagen erbjuder AquaDome havsutsikt och vattenfall; på natten förvandlas det till fartygets livliga sociala knutpunkt med restauranger, barer och aqua shower.

Hittade

Andra fartyg