Explora Journeys
2

Explora Journeys

  • Förstklassigt rederi
  • Exklusiva fartyg med super yacht känsla
  • Kulinariska upplevelser med allt inkluderat
  • Förstklassig service
  • Unika upplevelser
Par
Vuxna
Gourmand

Välkommen ombord på Explora Journeys!

Förvandla lyxkryssningar till havsresor som inspirerar dig att resa längre, fördjupa dig mer och stanna lite längre. Explora Journeys representerar ambitionen och långvariga drömmen hos MSC Group och familjen Aponte att skapa en transformerande lyxig havsreseupplevelse och ett varumärke som omdefinierar kategorin för lyxkryssningar.

När vi snabbspolar till tjugo-tjugotalet, inledde familjen Aponte en "mission" för att skapa en unik och avslappnad yachtupplevelse som kombinerar storstadsenergi med en känsla av att vara hemma. Explora Journeys erbjuder reseplaner baserade på familjens egna resupplevelser och drömdestinationer. Deras intima kunskap säkerställer att gästerna har tillgång till de bästa platserna att besöka, äta och uppleva, med ett outtröttligt åtagande för äkthet i mat, upplevelser och naturlig skönhet och charm.

Explora Journeys, en utsökt, modern lyxkryssningsupplevelse som ingen annan.

En kvinna sitter på ett av Exploras soldäck och njuter av vädret. I bakgrunden ser man en infinitypool med havet som sträcker sig ut bakom.

Erbjudanden

All Inclusive på din kryssning med Explora Journeys

Missa inte alla erbjudanden som du kan få när du kryssar med Explora Journeys.

Våra bästa restips med Explora Journeys

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår passion är att ta dig till exotiska destinationer där du kan skapa unika och personliga minnen.

Nytt fartyg!

Explora Journey II

Som en del av MSC Group är Explora Journeys engagerade i att bygga fartyg för framtiden, genom att utnyttja dagens senaste teknologier och vara redo att anpassa sig till alternativa energilösningar när de blir tillgängliga.
EXPLORA I är en plan av utsökt design. Förvänta dig extraordinär arkitektur kombinerad med miljöteknik.

Den 1 augusti 2023 började EXPLORA I sin första resa, seglandes från Köpenhamn i Danmark på en imponerande 14-nätters expedition genom sju fascinerande platser, med en två nätters vistelse i Reykjavik innan den återvände till Danmarks huvudstad. Detta är startskottet för en rad resor som sträcker sig över tre kontinenter och ger gästerna chansen att uppleva kultur och upptäcka både sig själva och världen, i sin strävan efter en "Ocean State of Mind".

Redan till sommaren 2024 kommer nästa fartyg i flottan, EXPLORA II.
EXPLORA II banar väg för nya upptäckter och ökar möjligheterna. Och hon är redan nu öppen för bokning!

Hitta en kryssning med Explora II

3 topp resmål med Explora Journeys

Varje kryssning med Explora Journeys är en unik upplevelse då deras rutter varierar och går oftast inte på en klassisk t/r från samma hamn. Detta möjliggör en mångfald av spännande resvägar och ger gästerna en unik och varierad kryssningsupplevelse varje gång.

Höjdpunkter med Explora Journeys

Explora Journeys I

Explora Journeys I första fartyget i ett nytt exklusivt rederi.

Explora Journeys representerar MSC-gruppens och Aponte-familjens ambition och långvariga dröm att skapa en transformerande lyxig havsreseupplevelse och ett varumärke som omdefinierar den lyxiga kryssningskategorin.
Den 1 augusti 2023 lämnade EXPLORA I sin Jungfruresa och seglade från Köpenhamn, Danmark, på en episk 14-nätters resa genom sju fängslande destinationer med en tvånätters vistelse i Reykjavik, innan hon återvände till den danska huvudstaden. Detta markerar början på en serie resplaner som sträcker sig över tre kontinenter och erbjuder gästerna kulturell fördjupning och möjlighet till inre och yttre upptäckt på deras strävan efter "Ocean State of Mind".

EXPLORA I representerar en ny era av lyxig havsresa. Exklusivt designad med löfte om elegans, glädje, utforskning och upptäckt.

Varför ska du kryssa med Explora Journeys?

Exklusiva rymliga hytter

Njut av den lyxiga komforten och det generösa utrymmet i hytterna ombord på Explora Journeys, där varje detalj är omsorgsfullt utformad för att skapa en avkopplande och elegant upplevelse.

Unika matupplevelser

Upptäck en enastående matupplevelse ombord på Explora Journeys, där allt, inklusive dryckespaket, ingår och där varje måltid är en fest för smaklökarna i en exklusiv och generös miljö.

Extraordinär shopping

Utforska en exklusiv shoppingupplevelse ombord på Explora Journeys, där du kan hitta unika märken som Rolex, Cartier och andra exklusiva varumärken, vilket förhöjer din resa med en touch av elegans och stil.

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på Explora Journeys

Vad finns det för aktiviteter ombord på Explora Journeys?
Funkar internet ombord på Explora Journeys?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på Explora Journeys?
Ingår dricksen ombord på Explora Journeys?
Är det någon klädkod ombord på Explora Journeys?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade