Explora Journeys kampanjer

Välkommen ombord på Explora
Explora Journeys erbjuder en unik och exklusiv kryssningsupplevelse med fartyg som kombinerar lyx och äventyr. Utforska världens mest avlägsna destinationer med högklassig service, lyxiga faciliteter och oöverträffad komfort ombord på Explora Journeys fartyg.

Upplev lyxen. På bild ser vi en person som solar uppe på deck ombord Explora 1.

Det totala lyxerbjudandet

Onboard Credit att använda under din resa

Upplev Medelhavet och Karibien med all-inclusive och få upptill 400 EUR att använda ombord per hytt (200 EUR per person). Passa på att njuta av en kryssning i stil och lyx i en Ocean Terrace Suite eller Grand Terrace Suite.

Erbjudandet gäller från den 12 december 2023 till den 30 april 2024. Din OBC kan användas för olika aktiviteter ombord, men har vissa begränsningar och måste användas före kryssningens slut.

Hitta din kryssning med Explora Journeys här
Kryssa fler. På bilder ser vi en person som står i mitten av en pool ombord Explora 1.

Res fler erbjudande

Erbjudande för för yngre upptäcktsresande och större grupper

Ta chansen att skapa en minnesvärd familje- eller kompissemester till förmånliga priser med vårt speciella erbjudande för familjer eller större grupper.

Just nu kryssar spädbarn mellan 6 månader och 2 år gratis, barn mellan 2 och 18 år kryssar med upp till 50% rabatt och vuxna som reser som 3:e gäst kryssar med upp till 25% rabatt ombord Explora Journeys.


OBS - För att utnyttja detta erbjudande måste spädbarn, barn eller vuxna vara registrerade som den tredje eller fjärde gästen i samma svit. De första två gästerna i sviten är inte berättigade till dessa rabatter, oberoende av deras ålder. Gäller på utvalda kategorier av sviter.

Utvalda lyxkryssnignar

Vi har valt ut några extra bra och prisvärda lyxkryssningar med Explora Journeys. Kryssa i underbara Karibien eller fantastiska Medelhavet i lyx.

Erbjudande för ensamresenärer. På bilder ser vi en person som sitter vid ett uppdukat frukostbord på en terrass med havshorisonten i bakgrunden.

Singelhyttstillägg

Erbjudande för ensamresenärer

Som ensamresenärer kan du nu boka vilken svit som helst, med ett lägre pris på enkelrumstillägg. Boka din hytt till ett förmånligt pris med tillägg från endast 25% av ordinarie pris.

Alla tjänster och bekvämligheter ingår självklart under resan, vilket inkluderar bland annat gratis kulinariska upplevelser, vin och sprit och underhållningsprogram.

OBS - Tillägget varierar beroende på resa, bokningsdatum och svitkategori. Skatter, avgifter och hamnavgifter tillkommer.

Upplev lyx ombord, kryssa med Explora Journeys. På bilder ser vi Explora 2 segla vid Arabian Peninsula.

Mer om Explora Journeys

Med Explora Journeys får du en minnesvärd och exklusiv kryssningsupplevelse.

Läs mer om Explora Journeys här

Hittade