Explora Journeys kampanjer

Välkommen ombord på Explora
Explora Journeys erbjuder en unik och exklusiv kryssningsupplevelse med fartyg som kombinerar lyx och äventyr. Utforska världens mest avlägsna destinationer med högklassig service, lyxiga faciliteter och oöverträffad komfort ombord på Explora Journeys fartyg.

Upplev lyxen. På bild ser vi en person som solar uppe på deck ombord Explora 1.

Unique Escapes

Upplev all-inclusive, livlig, europeisk lyx till havs med generösa priser

Just nu kan du boka utvalda Explora Journeys kryssningar till reducerat pris. Välj "Unique Escapes" vid ditt hyttval. Boka din kryssning med minst 7 nätter.

Njut av en elegant svit med privat havsutsiktsterrass, nio oförglömliga kulinariska upplevelser, drycker, hög-hastighets Wi-Fi och havsinspirerad wellness inkluderat.

Erbjudandet gäller fram till den 31 juli 2024.

OBS - gäller för OT1, OT2, OT3, OT4 och GT Suite kategorier och endast på kryssningspriset, ej på flyg och hotell.

Hitta din kryssning med Explora Journeys här

Res fler erbjudande

Erbjudande för för yngre upptäcktsresande och större grupper

Ta chansen att skapa en minnesvärd familje- eller kompissemester till förmånliga priser med vårt speciella erbjudande för familjer eller större grupper.

Just nu kryssar spädbarn mellan 6 månader och 2 år gratis, barn mellan 2 och 18 år kryssar med upp till 50% rabatt och vuxna som reser som 3:e gäst kryssar med upp till 25% rabatt ombord Explora Journeys.


OBS - För att utnyttja detta erbjudande måste spädbarn, barn eller vuxna vara registrerade som den tredje eller fjärde gästen i samma svit. De första två gästerna i sviten är inte berättigade till dessa rabatter, oberoende av deras ålder. Gäller på utvalda kategorier av sviter.

Utvalda lyxkryssnignar

Vi har valt ut några extra bra och prisvärda lyxkryssningar med Explora Journeys. Kryssa i underbara Karibien eller fantastiska Medelhavet i lyx.

Erbjudande för ensamresenärer. På bilder ser vi en person som sitter vid ett uppdukat frukostbord på en terrass med havshorisonten i bakgrunden.

Singelhyttstillägg

Erbjudande för ensamresenärer

Som ensamresenärer kan du nu boka vilken svit som helst, med ett lägre pris på enkelrumstillägg. Boka din hytt till ett förmånligt pris med tillägg från endast 25% av ordinarie pris.

Alla tjänster och bekvämligheter ingår självklart under resan, vilket inkluderar bland annat gratis kulinariska upplevelser, vin och sprit och underhållningsprogram.

OBS - Tillägget varierar beroende på resa, bokningsdatum och svitkategori. Skatter, avgifter och hamnavgifter tillkommer.

Upplev lyx ombord, kryssa med Explora Journeys. På bilder ser vi Explora 2 segla vid Arabian Peninsula.

Mer om Explora Journeys

Med Explora Journeys får du en minnesvärd och exklusiv kryssningsupplevelse.

Läs mer om Explora Journeys här

Hittade