Celebrity Cruises
16

Celebrity Cruises

  • Modern lyx och elegans
  • Fantastiska matupplevelser
  • Hög servicenivå
  • Passar för vuxna resenärer
  • Moderna och eleganta fartyg
Par
Singlar
Livsnjutaren

Välkommen ombord på Celebrity Cruises!

Celebrity Cruises signum stavas Modern lyx, en känsla som genomsyrar hela upplevelsen av fartygen. Här får du en kryssning med guldkant. Från snygga ”The Lawn Club” med äkta gräsmatta på översta däck, utsökt mat, snygg design och uppmärksam service. 

Celebrity Cruises har 16 fartyg i sin flotta. 85 % av hytterna har balkong. Fartygen som ingår i "Edge Class" är de nyaste och unikt för denna fartygsklass är Magic Carpet. Ett orange "däckplan" som hänger utanför relingen och som kan hissas upp och ner och användas i olika arrangemang som t.ex. vid avstigning eller omvandlas till en bar. Ett annat kännetecken för Celebrity Cruises flotta är att de erbjuder större standardhytter än de flesta andra rederier i samma kategori. En fantastisk fördel med Celebrity Cruises är deras "overnight stays" där fartyget står en natt vid hamn för att du som resenär ska kunna få mer tid att utforska vissa destinationer.

Fartygen kryssar till en stor del av världen vilket gör det lätt att hitta en kryssning som passar dina önskemål.

Bilden visar fartyget Celebrity Edges Rooftop Garden. Kryssa med Celebrity Cruises i stil och bekvämlighet till ett bra erbjudande.

Kampanj

Celebrity Cruises erbjudanden

Missa inte att kolla in Celebrity Cruises fina erbjudanden som kan göra din kryssning ännu bättre! Upptäck erbjudanden som upptill 75% rabatt på andra gästen, 1 000 kr i flygrabatt eller hitta ett passande dryckespacket som sätter guldkant på din kryssning.

Upptäck Celebrity Cruises erbjudanden

Våra bästa restips med Celebrity Cruises

Upplev det bästa av Medelhavet med Celebrity Cruises i sommar. Kryssa bland de grekiska öarna och upptäck dess historia, upplev den Italienska matkulturen eller de mysiga kvarteren i Kusadasi under din resa.

Flyg och hotell till din kryssning med Celebrity Cruises

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

Nytt fartyg!

Celebrity Cruises presenterar nya fartyget Celebrity Ascent!

Celebrity Cruises presenterade sitt senaste fartyg i flottan Celebrity Ascent som gjorde sin jungfru resa under hösten 2023. Den 22 november avreste hon från Fort Lauderdale, där kommer hon fortsätta sina seglingar under vintern 2023/2024.
Celebrity Ascent℠ är det första fartyget som har två bröder som medkaptener och nu är det deras första fartyg som har två systrar som medgudmödrar.

Celebrity Cruises hittade det perfekta paret för denna ära i Kapten Sandy Yawn, stjärnan i Bravo's "Below Deck," och hennes syster Michelle Dunham. Kapten Sandy är en outtröttlig förespråkare för kvinnor inom sjöfartsindustrin, barns utbildning, barn med funktionsnedsättningar och miljön. Hon hämtar inspiration från sina livserfarenheter för att inspirera andra.

5 topp resmål med Celebrity Cruises

Höjdpunkter med Celebrity Cruises

Celebrity Ascent

Celebrity Cruises senaste fartyg Celebrity Ascent

Nu i höst släpps Celebrity Cruises senaste fartyg i flottan och fjärde fartyget i Edge-klassen, Celebrity Ascent. Den tydliga signaturen och det unika främst med denna fartygsklass är Magic Carpet ett orange däckplan lika stor som en tennisplan som sträcker sig utanför reling och kan hissas upp och ner på fartygen och användas i olika sammanhang som en bar till en vacker solnedgång eller som en brygga vid avstigning i en hamn.

Edge-klassen erbjuder ett flytande designhotell med en modern känsla av lyx, där servicen, underhållningen och matupplevelserna är av absolut högsta standard.

Varför ska du kryssa med Celebrity Cruises

Fantastiska Matupplevelser

Njut av en kulinarisk resa ombord på Celebrity Cruises! Huvudrestaurangerna erbjuder en mångfald av internationella rätter i en elegant atmosfär. Prova gärna även specialrestaurangerna med unika menyer.

Rymliga och snyggt inredda hytter

Upplev oöverträffad komfort och elegans i rymliga hytter ombord på Celebrity Cruises. Moderna och smakfullt inredda hytter erbjuder bekväma sängar och avslappnade sittområden.

Moderna & Eleganta fartyg

Utforska världen med elegans och stil ombord på Celebrity Cruises flotta. Vår moderna flotta består av imponerande fartyg som erbjuder enastående komfort, lyxiga faciliteter och en mångfald av underhållning. Med rymliga hytter, gourmetmat och en personlig serviceupplevelse är våra kryssningar utformade för att ge dig minnen för livet. Upptäck exotiska destinationer med oss och låt Celebrity Cruises vara din väg till en oförglömlig resa.

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på Celebrity Cruises

Vad finns det för aktiviteter ombord på Celebrity Cruises?
Funkar internet ombord på Celebrity Cruises?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på Celebrity Cruises?
Ingår dricksen ombord på Celebrity Cruises?
Är det någon klädkod ombord på Celebrity Cruises?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade