Celebrity Apex

Celebrity Apex

I April 2020 kommer Celebrity Edges systerfartyg Celebrity Apex göra sin jungfrutur. När Celebrity Edge lanserades var hon revolutionerande på många sätt. Trots att det nu finns två fartyg i Edge-klassen är det fortfarande en helt unik produkt med innovativa lösningar för både personal och gäster ombord.

En av de största attraktionerna är ”the Magic Carpet", glasverandan som rör sig mellan däcken hängande utanför fartygskroppen. Funktionen varierar beroende på vilket däck hon stannar. På översta däck blir ”the Magic Carpet” en restaurang med overklig havsutsikt. Längre ner blir hon uteservering och en del av ett större poolområde, samma funktion erbjuds även på däck 5 där The Magic Carpet blir en förlängning av restaurangområdet med plats för upp till 100 pers. 

I din balkonghytt på Celebrity Apex kommer du närmare havet. Här blir verandan en del av rummet, avgränsad av två eleganta franska dörrar som kan dras helt åt sidan. Längst ut finns ett panoramafönster från golv till tak och när den övre delen dras ned skapas en balkong!

Fyra fartyg i Edge-klassen är beställda.

Fakta om fartyget

Första resa2020
Gäster2 900
Besättning1 320
Däck15
Bredd
39
m
Längd
306
m
Storlek
129 500
BT
Hastighet
22
kn

Celebrity Apex

Luta dig tillbaka på ”The Magic Carpet” – glasverandan som går igenom flera våning, sök matupplevelser och omfamnas av en atmosfär skapad av världens ledande inredningsarkitekter. Celebrity Apex är en elegant, modern och avslappnad flytande resort som tar modern lyx till en ny nivå. Perfekt för par!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev annorlunda underhållning i Eden, filmvisningar i takträdgården och Las Vegas-inspirerade shower i en innovativ teater.

Hittade

Andra fartyg