MSC Cruises
22

MSC Cruises

  • Stort miljöfokus med LNG drivna fartyg
  • Brett utbud av kryssningar på flera destinationer
  • Moderna fartyg med ung flotta
  • Prisvärt för alla åldrar
  • Bra val för generationsresan
Par
Familjer
Generationsresa

Välkommen ombord på MSC Cruises!

MSC Cruises erbjuder en stor variation av kryssningar i Medelhavet, Karibien, Sydamerika och i Norden. Fartygen håller hög standard och tillhör den yngsta flottan i branschen med både mindre och större fartyg. Deras säsongsbetonade rutter inkluderar även norra Europa, Sydafrika, Asien, Nordamerika, Dubai, Abu Dhabi, Qatar samt Egypten, Röda havet och Saudiarabien.

Rederiet välkomnar alla åldrar ombord med fantastiska barnpriser och prisvärda kryssningar generellt för alla semesterfirare. Här finns ett stort utbud av barnklubbar, aktiviteter och shower anpassade för alla åldrar. Fartygen är inredda i en modern europeiskt design. För den som även söker exklusivitet och avskildhet ger MSC Yacht Club dig möjligheten att kombinera lyxyachtens avskildhet, komfort och personliga service med kryssningsfartygets sprudlande utbud av sport, nöjen och underhållning.

Kryssa i Kanarieöarna med MSC Cruises! På bilden ser vi en härlig strandbild från Kararieöarna.

Vinterns storfavorit är tillbaka!

NYHET: Kryssa i Kanarieöarna under vintern 24/25

Upptäck en unik vinterupplevelse med MSC Cruises i Kanarieöarna.

Ta del av solen och värmen på en 7-nätterskryssning vid Kanarieöarna ombord MSC Opera. Med avresa under november 2024 till mars 2025 från Gran Canaria och Teneriffa kan du kryssa på denna härliga resa, med möjligheten att utforska fem Kanariska öar och vackra Maderia.


Med längre vistelser i hamn har du nu längre tid att utforska varje destination, uppskatta dess rika kultur, natursköna landskap och behagliga klimat. Missa inte denna härliga kryssning runt Kanarieöarna med frånpris 6 859 kr/pp.

Hitta din kryssning vid Kanarieöarna
På bilden syns en två vuxna och ett barn. Barnet pekar på något ur bild och de två vuxna kollar på det barnet pekar på. Kolla på MSC Cruises erbjudanden på deras kampanjsida.

Kampanj med MSC Cruises

20% eller extrapris på All Inclusive Plus... Kolla in MSC Cruises erbjudanden!

Upptäck alla erbjudanden som MSC Criuses har och hitta din nästa drömkryssning till ett bra pris med ett fantastiskt rederi.

Upptäck MSC Cruises erbjudanden

Våra bästa restips med MSC Cruises

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår passion är att ta dig till exotiska destinationer där du kan skapa unika och personliga minnen.

Flyg och hotell till din kryssning med MSC

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

Nytt fartyg!

MSC Cruises presenterar nya fartyget MSC Euribia!

MSC Cruises senast fartyg MSC Euribia är uppkallad efter den forntida gudinnan Eurybia som utnyttjade vindarna och vädret för att bemästra havet, vilket passar in på MSC:s vision om att fartyget ska bemästra införandet av toppmoderna hållbara teknologier för att skydda och bevara det dyrbara marina ekosystemet.

Den fantastiska designen kombineras med ett helhetsgrepp på hållbarhet och man har satsat stort på energieffektivitet, vattenreningssystem, och återvinning. Fartyget är dessutom LNG-drivet. Här finns alla bekvämligheter och aktiviteter som man kan önska sig på sin kryssning ombord på detta mästerverk. till fartyg. MSC Euribia kommer att kryssa i Norska Fjordarna och Norra Europa.

5 topp resmål med MSC Cruises

Höjdpunkter med MSC Cruises

Ocean Cay MSC Marine Reserve

MSC Cruises egna paradis ö i Bahamas, Ocean Cay!

Ocean Cay MSC Marine Reserve är MSC Cruises egna nya och exklusiva Bahamiska destination. På denna genuina karibiska ö kan du njuta av en särpräglad upplevelse, samtidigt som du fördjupar din kontakt med naturen, omfamnar den varma bahamiska själen och upplever den miljövänliga atmosfären.

Ocean Cay ger dig över 3,5 km vita sandstränder där du kan koppla av vid kristallklart vatten med aktiviteter för alla åldrar, dag som natt. Fartyget lägger till precis vid öns kant, så du kan enkelt gå från fartyget till en av öns stränder, komplett med solstolar, parasoller och små strandstugor. Du kan snorkla, paddla, åka jet-ski med mera, eller slappna av och unna dig en strandmassage på The Spa på Ocean Cay.

Njut av lyxen som du får på en superyacht fast på ett stort fartyg. Upplev MSC Yacht Club. Bilden visar en person som solar och får en handduk av en butler.

MSC Yacht Club

MSC Yacht Club - som ett litet lyxfartyg fast på ett stort fartyg

MSC Yacht Club är MSC Cruises exklusiva del som finns ombord på de flesta fartygsklasserna förutom de två minsta klasserna Lirica- och Musicaklassen. På övriga fartygsklasser finner du detta eleganta och exklusiva område.

Bokar du en hytt i MSC Yacht Club får du ut så mycket mer av din kryssning ombord på MSC. Du får dedikerat in-och utcheckning, privat område endast tillgängligt för MSC Yacht Club, dedikerat sol- och pooldäck med egen bar, gourmetrestaurang med á la carte till frukost, lunch och middag, separat buffé, premium dryckespaket inkluderat + minibar, 24h butler service, afternoon tea, kvällsunderhållning i Yacht Club loungen, lyxigt inredda hytter med egyptiskt bomull och stor kuddmeny, premium internetpaket för 2 enheter och mycket mer.

Varför ska du kryssa med MSC Cruises

Stort utbud

Stor och modern flotta med ett imponerande utbud av restauranger, underhållning och aktiviteter för alla åldrar kommer du aldrig att ha en tråkig stund. Från gourmetmat och avslappnande spa till spännande äventyr och prisbelönt underhållning - vi har allt du behöver för en oförglömlig resa till sjöss.

Prisvärt

Få maximalt värde för varje krona! MSC Cruises erbjuder enastående inkluderat värde med gourmetmåltider, underhållning och aktiviteter som ingår. Njut av lyxen utan att överskrida din budget.

Familjevänligt

Upplev mångfalden av aktiviteter ombord för alla åldrar! Från familjevänliga poolområden till barnklubbar, spännande shower, lyxig spa, kasinon och äventyr - det finns något för alla. Dessutom erbjuder vi förmånliga barnpriser. Boka din kryssning nu och skapa oförglömliga minnen tillsammans!

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på MSC Cruises

Vad finns det för aktiviteter ombord på MSC Cruises?
Funkar internet ombord på MSC Cruises?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på MSC Cruises?
Ingår dricksen ombord på MSC Cruises?
Är det någon klädkod ombord på MSC Cruises?
Fungerar det att kryssa med MSC Cruises om man sitter i rullstol?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade