MSC Cruises

MSC Cruises erbjuder en stor variation av kryssningar i Medelhavet, Karibien, Sydamerika och i Norden. Fartygen håller hög standard och tillhör den yngsta flottan i branschen.

MSC Cruises flotta består idag av 12 moderna fartyg.
I Musica-klassen har 70 % av utsideshytterna balkong, och i Fantasia-klassen har 80 % av utsideshytterna balkong. Fartygen är välkomnande och moderna i klassisk italiensk stil.
Modern inredning, elegant inredning och ädla material såsom Swarovski-kristaller, marmor, valnötsträ, onyx osv.

Exklusivitet och avskildhet. MSC Yacht Club ger dig möjligheten att kombinera lyxyachtens avskildhet, komfort och personliga service med kryssningsfartygets sprudlande utbud av sport, nöjen och underhållning.

Grymma priser med MSC

Nytt fartyg!

MSC presenterar nya MSC Euribia!

MSC Euribia är uppkallad efter den forntida gudinnan Eurybia som utnyttjade vindarna och vädret för att bemästra havet, vilket passar in på MSC:s vision om att fartyget ska bemästra införandet av toppmoderna hållbara teknologier för att skydda och bevara det dyrbara marina ekosystemet.

Den fantastiska designen kombineras med ett helhetsgrepp på hållbarhet och man har satsat stort på energieffektivitet, vattenreningssystem, och återvinning. Fartyget är dessutom LNG-drivet.

Här finns alla bekvämligheter och aktiviteter som man kan önska på sin kryssning, här finns nämligen fem enastående pooler, en galleria med promenadstråk, barnområden, och självklart ett MSC Aurea Spa.

MSC Euribia kommer att kryssa i Norska Fjordarna och Medelhavet sommaren 2023!

Fartyg