MSC Euribia

MSC Euribia är MSC Cruises senast fartyg i flottan och invigdes i Köpenhamn den 8 juni 2023 - hitintills Nordens största fartygsinvigning.
MSC Euribia är det andra fartyget i flottan som drivs av LNG, ett av världens renaste marina bränslen som finns tillgängligt i tillräckligt stor skala. Som ett LNG-drivet fartyg markerar MSC Euribia ytterligare ett steg framåt för MSC Cruises i att avsevärt minska utsläppen av växthusgaser.

Ombord kan gästerna njuta av unika upplevelser med fartygets stora utbud av bekvämligheter och spännande underhållning på detta mästerverk till fartyg. Njut av fartygets pulserande hjärta: en medelhavsinspirerad galleria med en fantastisk LED-kupol, butiker, 10 eleganta restauranger, 21 barer och lounges - något för alla. Miss inte underhållningen i vår 954-platsers teater varje kväll. Kyl dig i fem fantastiska pooler, inklusive en av de största vattenparkerna till havs. Utforska MSC Foundation Center för miljömedvetenhet - både för barn med pedagogiska spel och vuxna som vill lära sig mer om vårt arbete och projekt. Kom ombord och lev drömmen!

MSC Euribia kommer att kryssa i Norska Fjordarna och Norra Europa sommaren & vintern 2023! Under sommaren 2023 och 2024 har MSC Euribia Köpenhamn som sin hemmahamn där hon gör veckovis seglingar varje söndag.

Fakta om fartyget

Första resa2023
Gäster6 334
Besättning1 704
Däck18
Renoverad
2023
Längd
331
m
Storlek
181 541
BT
Hastighet
23
kn

MSC Euribia

Häng vid poolen, upplev illusioner skapade av promenadgatans gigantiska bildskärmstak, gå på nöjespark eller se glittriga Broadwayshower. Under en kryssning med MSC Euribia väljer du mellan mängder av upplevelser för hela familjen.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev livemusik, temapartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower i teatern.

Hittade

Andra fartyg