MSC Seascape

MSC Seascape

Ombord på MSC Seascape får du en upplevelse som för dig samman med havet.

Fartyget är en hyllning till havets skönhet och har en uppsjö av innovativa designelement som ger gästerna möjlighet att njuta av utsikten till havs, genom fartygets imponerande utomhusmiljöer som är designade för avslappning, underhållning och måltidsupplevelser.

Eftertraktade pooler, hissar med panoramautsikt och en bro, vars golv är i glas, med namnet Bridge of Sighs, gör MSC Seascape ikonisk, och unik i de möjligheter gästerna ges att blicka ut över havet.

MSC Seascape har ett stort barnområde som har designats med omsorg för att ge barnen den bästa upplevelsen. Varje kryssning inkluderar ett specialevenemang som man bara inte får missa, "LEGO® Experience On Board", vilket är en heldag med LEGO®-fyllda aktiviteter som hela familjen kan njuta av.

Hitta din drömkryssning - längst ner på sidan ser du vilka kryssningar du kan boka med MSC Seascape

Upplev MSC Seascape!

Klicka på videon och ta en närmare titt på MSC:s nya fartyg!

Fakta om fartyget

Första resa2022
Gäster5 877
Besättning1 648
Däck19
Bredd
41
m
Längd
339
m
Storlek
169 500
BT
Hastighet
22
kn

MSC Seascape

MSC Seascape har imponerande utomhusutrymmen designade för avkoppling, middagar och underhållning. Med sin fantastiska Infinity Aft-pool, två Infinity-bubbelpooler och förstklassiga måltider utomhus kommer MSC Seascape garantera en oförglömlig all-round havsupplevelse - ett perfekt val för hela familjen!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Broadwayshower, akrobatik och magi – upplev en ny föreställning varje kväll på teatern! Ombord finns också 20 barer och lounger, alternativen är oändliga - från den nya akterloungen, det högteknologiska discot, kasinot som är större än någonsin till sportbarerna – ja här finns något för alla!

Hittade

Andra fartyg