MSC Lirica

MSC Lirica

MSC Lirica är ett elegant fartyg som erbjuder all tänkbar komfort och en personlighet som kommer att fånga din uppmärksamhet. 

De allmänna ytorna som inkluderar receptionen, vissa med vackra marmorgolv och stora fönster med utsikt över havet, är en fantastisk upplevelse i sig. Geometriska former och Art Deco inspirerad färgsättning, erbjuder dig en elegant och unik miljö.

Stort restaurangutbud 
Det finns ett stort utbud av stilfulla restauranger ombord. A la carte och bufférestaurangen ingår i kryssningsbiljetten. Önskar ni nån av kvällarna äta på någon av fartygets specialrestauranger tillkommer dock en kuvertavgift

Fakta om fartyget

Första resa2003
Gäster1 984
Besättning721
Däck9
Bredd
32
m
Längd
275
m
Storlek
65 591
BT
Hastighet
22
kn

MSC Lirica

Se en Broadwayshow, svalka dig med en äkta ”gelato” eller unna dig en behandling på spaavdelningen med havsutsikt. MSC Lirica är ett lite mindre kryssningsfartyg som erbjuder ombonad komfort i en elegant miljö.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Ombord väntar ett varierat utbud av underhållning, med allt från en rymlig 713-sitsig teater till livliga nattklubbar, liveframträdanden, musikshower och storslagna Broadway-liknande produktioner.

Hittade

Andra fartyg