Holland America Line
Holland America Line
11

Holland America Line

  • Ett av världens äldsta rederi
  • Sofistikerad elegans med avslappnad atmosfär
  • Hög klass på service och mat
  • Mellanstora fartyg
  • Privärd all inclusive
Par
Vuxna
Singel

Välkommen ombord på Holland America Line!

År 1873 etablerades Holland America Line med sitt huvudsäte i Rotterdam. Rederiet antog namnet Holland America Line när dess fartyg började trafikera rutten mellan Holland och Amerika. Med en imponerande historia på över 140 år har Holland America Line vuxit till att bli en högt respekterad aktör inom kryssningsindustrin. Idag kryssar Holland America Line på mer än 300 destinationer spridda över hela världen. Fartygen är idag betydligt modernare, lyxigare och större – men man har värnat om att behålla känslan från en svunnen tid ombord.

Holland America Lines flotta består nu av 11 eleganta mellanstora fartyg, och de erbjuder över 500 kryssningar varje år till alla sju kontinenter. Deras omfattande urval av destinationer omfattar populära hamnar såväl som mindre besökta platser i Karibien, Alaska, Europa, Mexiko, Sydafrika, Panamakanalen, Australien, Nya Zeeland och Asien. Dessutom erbjuder de unika upplevelser i Antarktis och Amazonas.
Nästan oavsett var i världen du önskar kryssa hittar du ett alternativ med Holland America Line.

Kampanj: Have it all!

Köp till Have it All och njut av en mer avkopplad kryssning med allt inkluderat

Köp till Have it All! till din kryssning med Holland America Line för endast 45 euro per person/natt och koppla av under din kryssning.
I Have it All får du en komplett kryssning med ett signature dryckespaket, internetpaket, upp till 300USD/vecka att handla utflykter för och upp till 3 middagar på specialrestaurang beroende på kryssningens längd.

Läs mer om kampanjen här

Våra bästa restips med Holland America Line

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår passion är att ta dig till exotiska destinationer där du kan skapa unika och personliga minnen.

Flyg och hotell till din kryssning med Holland America Line

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

5 topp resmål med Holland America Line

Höjdpunkter med Holland America Line

Half Moon Cay

Half Moon Cay - Holland America Line egna paradis ö i Bahamas.

Half Moon Cay är en exklusiv privat ö i Bahamas, som ägs och drivs av Holland America Line. Med sina orörda stränder, klarblåa vatten och natursköna omgivningar, erbjuder denna tropiska oas en idyllisk och avkopplande tillflyktsort för kryssningsresenärer som söker paradis i Karibien.

Have it All

Have it All med Holland America Line

Njut av det ultimata kryssningspaketet, "Have it All," som inkluderar Signature-dryckespaketet, obegränsad Wi-Fi, gourmetupplevelser i specialrestauranger och exklusiva rabatter på spännande utflykter, vilket garanterar en oförglömlig resa i lyx och bekvämlighet.

Varför ska du kryssa med Holland America Line

Medelstora fartyg

Holland America Line erbjuder medelstora fartyg med gott om plats i en balanserad och rymlig kryssningsupplevelse. Dessa fartyg är tillräckligt stora för att rymma en mängd faciliteter och bekvämligheter, inklusive flera restauranger, underhållning, poolområden och spa.

Sofistikerade och klassiska kryssningar

Under parollen "Signature of Excellence" upprätthåller rederiet högsta standard när det gäller mat och service, vilket skapar en förstklassig upplevelse ombord.

Lyxkänsla

Upptäck en prisvärd kryssning med en touch av lyx ombord på Holland America Line, där du kan njuta av förstklassig service, eleganta faciliteter och smakfullt utformade kryssningsupplevelser utan att spräcka budgeten. Detta är den perfekta balansen mellan överkomlig lyx och minnesvärda äventyr till havs med Holland America Line.

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på Holland America Line

Ingår dricksen ombord på Holland America Line?
Är det någon klädkod ombord på Holland America Line?
Vad finns det för aktiviteter ombord på Holland America Line?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade