Zaandam

Zaandam

Zaandam är ett elegant fartyg som bevisar att du inte behöver prylar och krusiduller för att ha det trevligt.

Det är visserligen ett äldre fartyg, men det innebär också att du kommer att hitta rymliga hytter med massor av förvaring samt badrum med badkar, en komplett promenad med teakdäckstolar och mysiga filtar, och inte så mycket prutande om extra kostnader.

Med endast 1 432 passagerare känns fartyget sällan trångt, och passagerarna kan njuta av en riktigt avslappnande semester till sjöss. Det är lätt att ta sig överallt med endast 10 däck. Lounger finns i överflöd, antingen för ett eftermiddagsspel kort eller en eftermiddagsdrink. Holland America Line tilltalar generellt en mogen publik, särskilt med Zaandams längre kryssningar, men kortare kryssningar lockar familjer som utnyttjar barnklubben på översta däck, poolen med intrekkbart tak för alla väder och olika brädspel och pussel i Explorations Cafe.

Fakta om fartyget

Första resa2000
Gäster1 432
Besättning615
Däck10
Bredd
32
m
Längd
237
m
Storlek
61 396
BT
Hastighet
23
kn

Zaandam

Upplev en oförglömlig kryssning med Zaandam och det anrika rederiet Holland America Line. Utöver hög komfort och mat i toppklass bjuds det på rikligt med avkoppling, kultur och äventyr. Bland annat ges möjlighet att utforska mer udda och exotiska platser med Zodiac-båtar.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Känn rytmen på BB Kings Blues Club eller under showerna i teatern.

Hittade

Andra fartyg