Westerdam

Westerdam

Holland America har varit mitt i en förändring under flera år, och Westerdam är ett perfekt exempel på rederiets nya, yngre persona.

Istället för att uteslutande rikta sig till den äldre marknaden, är Westerdam nu perfekt positionerad för att locka både baby boomers och äldre medlemmar av generation X.

Fartyget erbjuder något för de flesta i dessa åldersgrupper. Musikälskare har tre fantastiska val från klassisk musik (inklusive moderna hits i klassisk stil) på Lincoln Center Stage till måste-dansa blues och rock 'n roll på B.B. King's, till allsångssessioner med dina favoritradioträffar på Billboard Onboard. Även om du inte kommer att hitta några stojiga tidiga morgonfester på Westerdam, så håller underhållningen ombord båten igång fram till strax efter midnatt. Detta är särskilt sant på fartygets europeiska rutter, som drar till sig en mer global - och yngre - grupp av passagerare.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster1 916
Besättning842
Däck11
Bredd
32
m
Längd
291
m
Storlek
82 000
BT
Hastighet
24
kn

Westerdam

Ta chansen och upplev en skön kryssning med anrika Holland America Line. På Westerdam tillåts du njuta maximalt i en elegant miljö med traditionella inslag. Det bjuds på minnesvärda upplevelser i form av avkoppling, scenuppträdanden och lärorika matlagningskurser.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Känn rytmen på BB Kings Blues Club eller under showerna i teatern.

Hittade

Andra fartyg