Rotterdam

Rotterdam

Holland America's ms Rotterdam, rederiets tredje kryssningsfartyg i Pinnacle-klassen, erbjuder enastående mat, inspirerande underhållning, vackra boendemöjligheter och den exceptionella service som de har bemästrat under 150 år av att överträffa förväntningar till havs.

En destination i sig själv, det utsökt inredda Rotterdam erbjuder några av de finaste konstnärliga uttrycken till sjöss, oavsett smak, från Rolling Stone Rock Room till den klassiska Lincoln Center Stage och de tankeväckande målningarna och skulpturerna som pryder korridorerna! Dessutom inkluderar maten ombord, oavsett om det är en färsk hamburgare från Dive In eller New York Pizza vid poolen, på Rotterdam något för hela familjen när som helst på dagen.

Fakta om fartyget

Första resa2021
Gäster2 650
Besättning1 036
Däck14
Bredd
35
m
Längd
297
m
Storlek
99 500
BT
Hastighet
22
kn

Rotterdam

Följ med på en oförglömlig kryssning med världens äldsta rederi där avkoppling, matupplevelser och underhållning står i fokus. Traditionsrika och samtidigt moderna Rotterdam rymmer det mesta. Vad sägs om livemusik på flera scener, egen vintillverkning och professionella matlagningskurser?
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Känn rytmen på BB Kings Blues Club och under showerna i den i högteknologiska teatern Lincoln Center Stage.

Hittade

Andra fartyg