Oosterdam

Oosterdam

Först och främst: Många funktioner ombord på Holland America's Oosterdam kan framkalla ett "åh" tillsammans med ett "ååh", men namnet på fartyget uttalas OH-sterdam.

Uttal är ungefär det enda som fortfarande är holländskt med fartyget, eftersom rederiet har slopat Royal Dutch High Tea och istället för ett holländskt kafé har fartyget en modern kaffebutik. Trots en förkärlek för traditionen uppdaterar Holland America sina fartyg för att hålla jämna steg med moderna tider, och Oosterdam är inget undantag. Med hantverkscocktails i Gallery Bar, färsk skaldjur på Rudi's Sel de Mer pop-up restaurang och B.B. King's Blues Club oemotståndliga karisma, har Holland Americas nya inslag blåst nytt liv i detta fartyg på spännande sätt.

Fakta om fartyget

Första resa2003
Gäster1 916
Besättning842
Däck11
Bredd
32
m
Längd
291
m
Storlek
82 000
BT
Hastighet
24
kn

Oosterdam

Ta chansen och upplev en skön kryssning med anrika Holland America Line. På Oosterdam tillåts du njuta maximalt i en elegant miljö med traditionella inslag. Det bjuds på minnesvärda upplevelser i form av avkoppling, scenuppträdanden och lärorika matlagningskurser.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Känn rytmen i nattklubben Northern Lights eller gå på en show i The Vista Lounge, en av fartygets främsta underhållningsställen och scenen är värd för en mängd olika sångare, komiker, magiker och andra artister.

Hittade

Andra fartyg