Solokryssningar

Soloresenären, som står inför valet av en kryssning, upptäcker möjligheten att omfamna ensamheten eller engagera sig i sociala aktiviteter ombord, vilket ger en flexibel och personlig upplevelse i resans eget tempo.

Att resa ensam behöver inte vara komplicerat; på en kryssning får du inte bara njuta av resan utan även träffa många trevliga medresenärer. Personalen ombord är dedikerad till att göra din upplevelse så bekväm som möjligt. Vid bokning av en kryssning för en person kan det vara vanligt med singelhyttstillägg eller att du får betala för en dubbelhytt själv.

För att underlätta för solo-resenärer har vi noggrant valt ut kryssningar med rederier som erbjuder förmånliga priser och villkor. Vi förstår att det är viktigt att hitta resor som passar din stil och budget. Därför kan du skapa en bokningsförfrågan eller kontakta våra erfarna kryssningssäljare för att få skräddarsydda tips och förslag som matchar dina önskemål och förväntningar. Ge dig själv möjligheten att utforska världen på dina egna villkor och låt oss hjälpa dig att hitta den perfekta solo-kryssningen.

Gör din bokningsförfrågan här

Hittade