Costa Cruises
11

Costa Cruises

  • Prisvärt
  • Familjevänligt
  • Aktiviteter för både stora och små

Välkommen till Costa Cruises!

Costa Cruises är Europas största kryssningsföretag, med många alternativ och kryssningar som passar alla. Kryssningsfartygen har byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid i en omisskännlig italiensk stil. Första målet på din resa är kryssningsfartyget: bekvämt, vackert och elegant.

Det finns olika fartyg att välja bland, mindre med en intim och personlig känsla eller de större, imponerande med ett större utbud av nöjen och aktiviteter. Det spelar ingen roll vilket fartyg du väljer för du kommer att få uppleva hisnande vyer, en resa över vackra hav och färdas förbi otroliga landskap. Så fort du kommit ombord kommer du märka att semestern med Costa Cruises kommer att bli en resa som lever kvar i minnet länge.

Highlights hos Costa Cruises

Köpenhamn

Kryssa från Köpenhamn med Costa Cruises!

Kryssa i Norra Europa från Köpenhamn med Costa Cruises.

Gå ombord i Köpenhamn och ge dig ut på en härlig kryssning med Costa Cruises mot destinationer som Norges vackra fjordar, Kiel i Tyskland och slutligen åter mot Köpenhamn. 7 nätters kryssning med helpension från 8.400:-

Costa Firenze trafikerar rutten, ett fartyg med 4 pooler och jacuzzis, 12 restauranger och 7 barer. På dagen kan man njuta på det stora poolområdet med solsängar och parasoller. På kvällarna finns det underhållning, i form av shower, musikaler, och akrobatiska föreställningar. För barnfamiljen finns olika äventyr, aktiviteter och en populär Aqua Park med vattenrutschbana för hela familjen.

Hitta kryssning

Medelhavet - när vill du resa?

Välj mellan vår, sommar och höst för att hitta den kryssning som passar dig!

Inspireras av den italienska livsstilen!

Äta
Njuta
Slappna av
Ha roligt!

Äta

Hos Costa får du ta del av det bästa från den italienska matkulturen!

Fartyg

Hittade