Kryssa med det italienska rederiet Costa Cruises. Bilden visar aktern på fartyget Costa Fascinosa.
Costa Cruises
10

Costa Cruises

  • Prisvärt och förmånliga barnpriser
  • Familjevänligt
  • Mycket aktiviteter för både stora och små
  • Temakvällar
  • Bra rutter
Familjer
Par
Generationsresa

Välkommen ombord på Costa Cruises!

Costa Cruises, det italienska rederiet som sprudlar av liv och färg. Kryssningsfartygen har byggts för att kombinera komfort, nöjen och fritid i en omisskännlig italiensk stil. Första målet på din resa är kryssningsfartyget: bekvämt, vackert och elegant. Ombord väntar en hänförande blandning av underhållning, med shower, tävlingar, danslektioner och så mycket mer. Du kommer att förlora dig i de fantastiska temakvällarna, inklusive maskerad och "white night".

Costa Cruises är för dig som vill uppleva pulsen och glädjen av en kryssning fylld med en mängd olika aktiviteter. Med rutter som omfattar huvudsakligen Medelhavet, men även Karibien och Dubai, är detta en resa som kommer att få ditt hjärta att slå snabbare. Så följ med oss på en resa du sent kommer att glömma!

Kryssa med Costa Cruises och upplev en resa som kommer leva kvar i minnet länge.

Kampanj med Costa Cruises

Boka till låga priser i Medelhavet och Karibien

Fly vinterrusket och boka en kryssning i Karibien eller Dubai till riktigt bra priser. Eller boka redan nu din påskkryssning i Medelhavet med Costa Cruises. Njut av värme, härliga fartyg och nya platser varje dag - alltid till bra priser!

Läs mer om kampanjer här

Våra bästa restips med Costa Cruises

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår passion är att ta dig till exotiska destinationer där du kan skapa unika och personliga minnen.

Flyg och hotell till din kryssning med Costa Cruises

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

Kryssa jorden runt med Costa Cruises. Bilden visar fartyget Costa Deliziosa till havs.

Jorden runt

Upplev världen under 129 nätter med Costa Deliziosa

Att kryssa jorden runt med Costa Cruises erbjuder en unik möjlighet att uppleva många av världens mest kända destinationer. På resan kan du njuta av en bekväma hytt, god mat och ett brett utbud av aktiviteter ombord.

Costa Cruises kombinerar avkoppling med äventyr, vilket gör att du kan upptäcka nya platser samtidigt som du har allt du behöver ombord. Upptäck världens mest ikoniska destinationer, från exotiska stränder till historiska städer. En bucket list resa utan dess like.

Läs mer och boka här

Köpenhamn

Kryssa från Köpenhamn med Costa Cruises!

Kryssa i Norra Europa från Köpenhamn med Costa Cruises.

Gå ombord i Köpenhamn och ge dig ut på en härlig kryssning med Costa Cruises mot destinationer som Norges vackra fjordar, Kiel i Tyskland och slutligen åter mot Köpenhamn. 7 nätters kryssning med helpension från 8.400:-

Costa Firenze trafikerar rutten, ett fartyg med 4 pooler och jacuzzis, 12 restauranger och 7 barer. På dagen kan man njuta på det stora poolområdet med solsängar och parasoller. På kvällarna finns det underhållning, i form av shower, musikaler, och akrobatiska föreställningar. För barnfamiljen finns olika äventyr, aktiviteter och en populär Aqua Park med vattenrutschbana för hela familjen.

Hitta kryssning

5 topp resmål med Costa Cruises

Varför ska du kryssa med Costa Cruises

Prisvärt

En prisvärd kryssning med Costa Cruises där mycket är inkluderat innebär en resa som erbjuder en överkomlig kostnad och innehåller måltider, underhållning, och aktiviteter, vilket ger dig en övergripande ekonomiskt fördelaktig upplevelse till sjöss.

Familjevänligt

En glädjefylld kryssning som passar alla åldrar är en resa fylld med underhållande aktiviteter, varierad musik och dans, lekfulla temafester, mångsidig mat och dryck, och ett brett utbud av avkopplingsmöjligheter, vilket skapar glädje och nöje för alla ombord, oavsett ålder.

Temakvällar

Costa Cruises är kända för sina "White Nights" temakvällar, där passagerare uppmanas att klä sig i vitt och delta i en fest med en elegant och festlig atmosfär. Dessa kvällar inkluderar vanligtvis underhållning, dans, musik och speciella vita dekorationer som skapar en minnesvärd feststämning ombord. Det är en unik upplevelse som ger en känsla av samhörighet och festglädje på Costa Cruises.

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på Costa Cruises

Vilka aktiviteter kan jag förvänta mig ombord på Costa Cruises?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på Costa Cruises?
Ingår dricksen ombord på Costa Cruises?
Vilken klädkod är det ombord på Costa Cruises?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade