Costa Smeralda

Costa Smeralda är ett av världens största kryssningsfartyg och det allra första att drivas med LNG (Liquid Natural Gas) som är världens "renaste" fossila bränsle. Detta kommer markant att minska fartygets påverkan på miljön i Medelhavet.

Namnet Costa Smeralda har hon fått från Sardiniens kända Smaragdkust. Hon blir det första Costa-fartyget i Helios-klass och designen ombord kommer vara en hyllning till "Italy´s Finest". Varje däck kommer spegla en italiensk stad och hytterna kommer prydas med fotopaneler från välkända platser.

Fartyget tar 6600 passagerare ombord och det finns många aktiviteter och faciliteter på detta moderna fartyg. Här får du en unik och innovativ semesterupplevelse.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2019

Gäster

6600

Besättning

1682

Däck

20

Bredd

42

m
Längd

337

m
Storlek

183900

BT
Hastighet

23

kn

Costa Smeralda

Njut av solen på promenadstråket och låt dig underhållas på Colosseo – Costa Smeraldas piazza-liknande mittpunkt fylld med barer, lounger och underhållning. Costa Smeralda drivs av flytande naturgas – världens renaste fossila bränsle.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Välj mellan lounger, dansgolv och scener runt Piazzan Travestere. Dessutom bjuds på poolpartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.