Costa Firenze

Costa Firenze

Costa Firenze har hämtat sin inspiration från staden Florence. Renässans är ett genomgående tema på fartyget. Den italienska livsstilen genomsyrar fartyget från för till akter. Detta fartyg passar hela familjen där man kan ägna sig aktiviteter så som shopping, mat och vin, underhållning i teatern, kurser av olika slag, träning, SPA, och mycket, mycket mer.

Hytterna ombord håller en hög standard där man har en varm och omfamnande design. Färgerna går i renässansens toner. Från insideshytten till den bästa sviten, kommer du ha en behaglig resa.

På Costa Firenze finns det 13 olika restauranger, t.ex Fiorentina Steak House där kött serveras i dess bästa form.  Palazzo Vecchio och Ristorante dei Medici där fine dining är som bäst. Det finns även det lite med interaktiva alternativet i en Teppanyaki restaurang där man sitter runt stekhällen där kocken tillagar maten. På fartyget finns något för alla.

Fakta om fartyget

Första resa2020
Gäster5 200
Besättning1 278
Däck18
Bredd
36
m
Längd
323
m
Storlek
135 225
BT
Hastighet
23
kn

Costa Firenze

Njut av solen på det 500 meter långa promenadstråket, fynda i shoppingdistriktet Portobello Market och fresta smaklökarna med italienska läckerheter. Costa Firenze är flytande resort utformad som en underhållande drömvärld för stora som små.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Poolpartyn, nattklubb, dansgolv med livemusik och fyra Las Vegas-inspirerade shower gör det svårt att ha tråkigt.

Hittade

Andra fartyg