Costa Toscana

Costa Toscana har hämtat sin inspiration från området som hon är uppkallad efter. Renässans är ett genomgående tema på fartyget. Den italienska livsstilen genomsyrar fartyget från för till akter. Detta fartyg passar hela familjen där man kan ägna sig aktiviteter så som shopping, mat och vin, underhållning i teatern, kurser av olika slag, träning, SPA, och mycket, mycket mer.

Hytterna ombord håller en hög standard där man har en varm och omfamnande design. Färgerna går i renässansens toner. Från insideshytten till den bästa sviten, kommer du ha en behaglig resa.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2021

Gäster

6600

Besättning

1682

Däck

20

Bredd

42

m
Längd

337

m
Storlek

183900

BT
Hastighet

23

kn

Costa Toscana

Njut av solen på promenadstråket och låt dig underhållas på Costa Toscanas mittpunkt fylld med barer, lounger och underhållning. Costa Toscana drivs av flytande naturgas – världens renaste fossila bränsle.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Välj mellan lounger, dansgolv och scener runt Piazzan Trastevere. Dessutom bjuds på poolpartyn, nattklubb och Las Vegas-inspirerade shower.

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.