Välkommen att kryssa med Norwegian Cruise Line. Upplev din nästa kryssning ihop med NCL. Bilden visar fartyget Norwegian Viva som kryssar vid Lisbon.
Norwegian Cruise Line
19

Norwegian Cruise Line

  • Freestyle cruising - inga tider att passa
  • Hög klass på mat och service
  • Barnvänligt
  • Många aktiviteter för hela familjen
  • Underhållning på toppnivå
Par
Singlar
Familjer/Generation

Välkommen ombord på Norwegian Cruise Line!

Norwegian Cruise Lines kryssningar känns lätt igen genom en rofylld och sportig stämning som inbjuder många par, barnfamiljer och sällskap i generationsresan. På fartyget behöver du inte passa några tider, inte heller ta hänsyn till några klädkoder utan här väljer du själv vilka aktiviteter du vill ta del av utifrån dina egna behov.

Konceptet Freestyle Cruising innebär att atmosfären ombord i allmänhet är mycket avslappnad. Det är till exempel helt valfritt när, var och med vem man äter med och det finns inga krav på hur man skall klä sig till middagen. Inga andra rederier ger dig så många valmöjligheter när det gäller restauranger. Vissa av dem ingår redan i biljettpriset medan andra har en extra kostnad. Du kan välja mellan fransk, italiensk, asiatisk, amerikansk, brasiliansk eller internationell buffé, eller någon av huvudrestaurangerna. På vissa av deras fartyg kan du även njuta av Waterfront, som erbjuder uteserveringar och en fantastisk utsikt över havet. Om du reser solo, bör du utforska deras studios, en separat avdelning med en egen lounge för ensamresenärer.

Två föräldrar sitter vid poolkanten medans två barn hoppar i vattnet. Låt inte flygpriser bestämma resan, dra nytta av NCLs flygrabatt.

Låt inte flygpriset bestämma resan

Just nu: upp till 450 euro i flygrabatt på utvalda kryssningar!

Just nu så får du upp till 450 euro i rabatt per person på flygpaket hos Norwegian Cruise Line.
Erbjudandet gäller utvalda kryssningar.
Kontakta gärna din resespecialist hos Cruise Market för att hitta den bästa kryssningen för dig!
Vi hjälper dig gärna att hitta din drömresa till bästa pris.

Gäller på utvalda fartyg & avgångar
- Detta erbjudande gäller för nybokningar
- Erbjudandet gäller endast för max 2 personer per hytt ej 3:e & 4:e person
- Gäller endast om du bokar flygresan med rederiet.
- Gäller endast på flyg som är t/r och ej enkel resa

Läs mer om kampanjer här

Våra bästa restips med Norwegian Cruise Line för 2024 och 2025

Ge dig själv gåvan av livslånga minnen genom att utforska våra speciellt utvalda kryssningsrutter. Vår visar dig alternativen som kan skapa ditt nästa favoritminne.

Flyg och hotell till din kryssning med Norwegian Cruise Line

Hör av dig till oss så gör vi gör din resa komplett med hotell och flyg till kryssningen!

Nytt fartyg!

Norwegian Cruise Line presenterar nya tillskottet i flottan, Norwegian Aqua

Möt Norwegian Aqua, den senaste utvecklingen av Norwegian Cruise Lines innovativa Prima Class. Höj varje del av din semester med mer utrymme utomhus och obegränsade natursköna vyer. Njut av fler först-i-sitt-slag-upplevelser som den helt nya Aqua Slidecoaster. Och känn dig som hemma med ett större urval av rymliga sviter. Låt varje ny upplevelse flyta in i nästa på ett fartyg lika inspirerande som havet självt. Detta är Norwegian Aqua™. Skapa nya vågor — från 2025.

Ta en 360° promenad längs den utökade Ocean Boulevard och upptäck upplevelser bortom dina förväntningar vid varje kurva.
Känn dig som hemma med ett större urval av boendealternativ än någonsin tidigare. Titta på fantastiska solnedgångar från din elegant inredda Club Balcony Suite. Njut av privat tillgång till vår studio lounge när du bokar en Solo Stateroom. Eller upplev extraordinär lyx i The Haven.

Upplev lyx ombord

The Haven

The Haven av Norwegian erbjuder en exklusiv och lyxig upplevelse ombord, belägen på skeppets topp.

Här får du tillgång till rymliga och välutrustade sviter, personlig service från en butler tillgänglig dygnet runt. Gäster i The Haven har tillgång till ett privat soldäck och prioritet vid allt från ombordstigning till underhållnings- och måltidsbokningar. Detta exklusiva område erbjuder en unik och oförglömlig vistelse där du kan njuta av lugn avkoppling i Haven Courtyard eller utsökta måltider i avskildhet i din svit.

5 topp resmål med Norwegian Cruise Line

Höjdpunkter med Norwegian Cruise Line

Nytt fartyg till flottan 2025

Norwegian Aqua

Upptäck Norwegian Aqua, det senaste tillskottet till Norwegian Cruise Lines innovativa Prima Class, sätter segel under 2025.

Förhöj varje aspekt av din semester med extra utrymme utomhus och gränslösa natursköna vyer. Känn dig som hemma med ett bredare urval av rymliga sviter. Låt varje ny upplevelse övergå smidigt till nästa på ett fartyg lika inspirerande som havet självt.

Karibien med Norwegian Cruise Line

Kryssa i Karibien och upptäck även Great Stirrup Cay NCLs egna ö i Bahamas!

Maximera din semester med Norwegian Cruise Line. Exotiska destinationer, hög klass, fantastiska restauranger och en avslappnad atmosfär!

Aktiviteter ombord Norwegian Cruise Line

Kryssa med Norwegain Cruise Line

Ombord på Norwegian Cruise Lines finns det en mängd olika aktiviteter och underhållning att ta del av ombord. Utbudet varierar mellan de olika fartygen och är du osäker på vilket du skall välja kontakta oss på Cruise Market för din bästa expertis.

En unik aktivitet och väldigt uppskattad aktivitet ombord för både vuxna och barn är Norwegian Cruise Lines Gokartbana som de dessutom är det enda rederi i världen att erbjuda sina gäster ombord på deras fartyg.
OBS! denna aktivitet finns ej på alla fartyg!

Varför ska du kryssa med Norwegian Cruise Line

Familjevänligt

Utforska mångfalden av aktiviteter ombord som tilltalar alla generationer! Från poolområden som är perfekta för familjen till barnklubbar, underhållande shower, exklusiva spafaciliteter, spännande kasinospel och äventyr.

Matupplevelser

Ombord finns ett omfattande utbud av restauranger och caféer som erbjuder en mångfald av rätter och menyer som tillfredsställer alla smaker.

Aktiviteter

Ge dig ut på ett fantastiskt äventyr ombord som erbjuder mängder av spännande aktiviteter. Oavsett om du älskar minigolf, har drömt om att tävla på en gokartbana eller längtar efter skoj i deras sprakande vattenland, så har de allt du behöver för att göra din resa oförglömlig.

Vad mer behöver jag känna till om livet ombord på Norwegian Cruise Line

Vad innebär Free at Sea?
Funkar internet ombord på Norwegian Cruise Line?
Vilka matupplevelser kan jag förvänta mig ombord på Norwegian Cruise Line?
Ingår dricksen ombord på Norwegian Cruise Line?
Är det någon klädkod ombord på Norwegian Cruise Line?
Är det barnvänligt med Norwegian Cruise Line?

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fartyg

Hittade