Norwegian Cruise Line
19

Norwegian Cruise Line

  • Freestyle cruising - inga tider att passa
  • Hög klass på mat och service
  • Barnvänligt
  • Många aktiviteter för hela familjen
  • Underhållning på toppnivå
Familjer
Par
Generationsresor

Välkommen ombord på Norwegian Cruise Line!

Norwegian Cruise Lines kryssningar känns lätt igen genom en rofylld och sportig stämning som inbjuder många par i yngre medelåldern och barnfamiljer. På fartyget behöver du inte passa några tider, inte heller ta hänsyn till några klädkoder utan här väljer du själv vilka aktiviteter du vill ta del av utifrån dina egna behov.

Konceptet Freestyle Cruising innebär att atmosfären ombord i allmänhet är mycket avslappnad. Det är till exempel helt valfritt när, var och med vem man äter med och det finns inga krav på hur man skall klä sig till middagen. Om du vill klä dig festligt en kväll under resan, så anordnas minst en gång i veckan en formell middag för alla som önskar klä sig extra festligt och äta sin middag i den stora matsalen.

Kryssa över Atlanten - ett minne för livet!

Att kryssa över Atlanten är något alldeles extra. Under flera dagar upplever du fullkomlig stillhet och ro för att komma fram till andra sidan Atlanten, antingen i New York, Rio de Janeiro eller Miami.

Extraordinary Journeys - Kryssningar utöver det vanliga!

Gör din kryssning ännu bättre!

Free at Sea

Konceptet Free at Sea innebär att du för endast från €99/pers kan göra din kryssning ännu bättre.

Nu ingår följande:
- All inklusive dryckespaket
- Två besök på specialrestauranger om du bokar en hyttkategori med balkong eller högre
- Ett besök på specialrestaurang om du bokar en hyttkategori med fönster eller lägre
- Rabatt på utflykter
- WiFi-paket
- 3:e och 4:e person betalar endast skatter.

Varför ska jag välja Norwegian Cruise Line?

Få ut mer av din kryssning

Hög kvalité på mat och service!
Utbudet av restauranger, caféer och barer ombord Norwegian Cruise Lines fartyg är mycket stort och varierat och håller mycket hög klass.

Spännande utbud!
Här finns ett mycket spännande utbud av kryssningar över hela vår jord. Letar du efter en upplevelse utöver det vanliga, så hittar du den säkerligen hos NCL. Se våra tips ovan på Extraordinary Journeys.

Barnvänligt!
Här finns något för alla i familjen. För de mindre barnen finns klubben Splash Academy och för tonåringarna finns Entourage. Alla klubbar ordnar aktiviteter och träffar som är anpassade för diverse åldersspann. På de nyare fartygen finns det stora och häftiga vattenrutschkanor, vattenland, biografer, klätterväggar och hinderbanor - till och med gocart!

Freestyle cruising!
Att kryssa med Norwegian Cruise Line är väldigt informellt då de har sitt koncept Freestyle cruising, vilket betyder att det inte finns några speciella sittningstider eller klädkoder. Vissa specialrestauranger har klädkod, om man vill uppleva en formell middagssittning.

Fartyg

Hittade