Norwegian Joy

Norwegian Joy bygdes först för den kinesiska marknaden när hon sjösattes 2017. Men våren 2019 flyttar hon till USA där hon ska kryssa i Alaska, till Mexikanska Rivieran och Panamakanalen.

Norwegan Joy är systerfartyg till Norwegian Bliss och har precis som hon en stor observation lounge med gigantiska panoramafönster, specialdesignad för att kryssa i spektakulära och sevärda områden runtom i världen. Här ges du alla möjligheter att ta del av naturens vackra skådespel och djurlivet som ständigt är närvarande runt fartyget.

Ombord finner du 28 olika restauranger, Broadwaymusikaler och komedishower, havens största gocartbana (belägen på fartygets översta däck) och ett stort vattenland, Lasertag och gott om aktiviteter för gammal som ung. 

Fakta om fartyget

Första resa2017
Gäster3 802
Besättning1 821
Däck20
Bredd
41
m
Längd
333
m
Storlek
167 725
BT
Hastighet
22
kn

Norwegian Joy

Ät middag under stjärnorna på utomhuspromenaden Waterfront, ta en hisnande tur i någon av vattenrutschbanorna eller se en succémusikal. Norwegian Joy erbjuder 20 restauranger och ett imponerande utbud av underhållning och aktiviteter.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Upplev Beatlesklubben Cavern club, stand up-scenen Headliners, utomhusnattklubben Spice H2O och kompletta Broadwaymusikaler i teatern

Hittade

Andra fartyg