MSC Seashore

MSC Seashore

MSC Seashore är rederiets tredje fartyg i Seaside-generationen och kommer att kryssa sin första sommarsäsong i västra Medelhavet från sina tre hemmahamnar Genua, Marseille och Barcelona.

Som sina systerfartyg kommer även MSC Seashore att ha den imponerande ”360° promenade”, ett promenaddäckmed glasräcke som går runt hela fartyget och låter passagerarna äta och dricka från en rad av olika barer och restauranger och shoppa i fartygets butiker- allt utomhus. Andra faciliteter ombord kommer att vara utomhusspa med träningsmöjligheter och en aquapark med fem vattenrutschbanor varav en interaktiv Slideboarding-bana och två höghastighetsbanor med genomskinliga tuber som går utanför fartygets räcke.

Ombord på MSC Seashore kommer det finnas nio restauranger och tjugo barer och det enorma utbudet erbjuder något för alla och garanterar nya smakupplevelser varje dag.

Fakta om fartyget

Första resa2021
Gäster5 877
Besättning1 648
Däck18
Bredd
41
m
Längd
339
m
Storlek
169 500
BT
Hastighet
21
kn

MSC Seashore

Spana efter nästa resmål från det unika promenadstråket 360° Waterfront Boardwalk, sväva längs med världens längsta linbana till havs eller bli som barn på nytt i den stora vattenparken. MSC Seashore har den största andelen utomhusyta av alla kryssningsfartyg och är ett perfekt val för hela familjen!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Broadwayshower, akrobatik och magi – upplev en ny föreställning varje kväll på teatern! Alternativen är många - från den nya akterloungen, det högteknologiska discot, kasinot som är större än någonsin till sportbarerna – ja här finns något för alla!

Hittade

Andra fartyg