Celebrity Beyond

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond höjer din kryssningsupplevelse till nya nivåer. Det är ett nylanserat kryssningsfartyg från Celebrity Cruises, skapat av erfarna arkitekter och inredningsdesigners. Fartyget kombinerar visuell skönhet med innovativa funktioner för ökad lyx och komfort.

Celebrity Beyond är en verklig banbrytare inom kryssningsvärlden och gjorde sin jungfruresa våren 2022. Det erbjuder en närmare kontakt med utomhusmiljön, inklusive en imponerande tvåvånings Sunset Bar med fantastisk utsikt och enastående utomhusutrymmen som takträdgården och The Retreat Sundeck. Mat och underhållning ombord är av högsta klass, vilket är standard hos Celebrity Cruises. Detta är bara en början på hur Celebrity Beyond har omdefinierat lyxresor.

Fakta om fartyget

Första resa2021
Gäster3 300
Besättning1 416
Däck21
Bredd
39
m
Längd
327
m
Storlek
129 500
BT
Hastighet
22
kn

Celebrity Beyond

Celebrity Beyond tar din kryssningsupplevelse och din kulinariska resa till en helt ny nivå! Njut av fartygets imponerande utomhusområden, förstklassiga matupplevelser och låt dig omfamnas av en lyxig atmosfär skapad av världsledande inredningsarkitekter. Denna lyxiga och avslappnade flytande resort är en plats där vardagen får ge vika för det extraordinära!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Besök Rooftop Garden, upplev Las Vegas-inspirerade shower i en innovativ teater och se högklassig underhållning med en twist i Eden!

Hittade

Andra fartyg