Explora I

Explora I

Explora Journeys förkroppsligar MSC-gruppens och Aponte-familjens strävan och långvariga vision att skapa en omvälvande havsupplevelse av lyx och etablera ett varumärke som omdefinierar den exklusiva kryssningskategorin.

Den 1 augusti 2023 gav sig EXPLORA I ut på sin jungfruresa från Köpenhamn, Danmark, på en extraordinär 14-nätters resa genom sju fascinerande destinationer, inklusive en tvådagars vistelse i Reykjavik, innan hon återvände till den danska huvudstaden. Detta markerar starten på en serie resor över tre kontinenter och erbjuder gästerna kulturell fördjupning samt möjligheter till inre och yttre upptäckt under deras strävan efter "Ocean State of Mind".

EXPLORA I representerar en ny epok av lyxiga havsresor. Den är exklusivt designad med löfte om elegans, glädje, utforskning och upptäckt.

Fakta om fartyget

Första resa2023
Gäster922
Besättning640
Däck14
Bredd
32
m
Längd
248
m
Storlek
63 900
BT
Hastighet
18
kn

Explora I

Explora I har skapats i samarbete med världens främsta superyacht-designers och är en innovativ kombination av schweizisk precision och modernt europeiskt hantverk. Fartyget har fyra pooler, inklusive en med ett infällbart tak och mer än 27 000 kvadratmeter utomhusdäck med 64 privata cabanas, jacuzzis och en stor LED-skärm för visning av filmer under stjärnorna.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Njut av tio unika bar- och lounge-upplevelser, inklusive 'Le Jazz' för en äkta upplevelse av en parisisk jazzklubb med franska martinis och utsökta canapés. Oavsett om du föredrar avkoppling, att njuta av en drink med andra kryssningsgäster eller ett dopp i poolen, finns något ombord för alla.

Hittade

Andra fartyg