Bilden visar ett par som njuter i solnedgången ombord Celebrity Flora. Njut av tillvaron på en sista minuten kryssning till ett bra pris du med.

Sista Minuten Kryssningar

Fånga ögonblicket med en sista minuten kryssning och ge dig själv friheten att snabbt stiga ombord på ett oförglömligt äventyr till sjöss. Upplev spänningen av överraskande möjligheter och utforska fantastiska destinationer medan du skapar minnen som varar livet ut. Boka nu och ge dig själv en oväntad resa fylld med magiska stunder!

Bilden visar ett par som tar en selfie ombord Celebrity Ascent. Upplev spontaniteten i en sista minutenkryssning.

Känner du dig spontan?

Åk på en sista minuten kryssning

För dig som antingen vill komma ifrån den tråkiga vardagen eller älskar spänningen i att spontant resa iväg är en sista-minuten kryssning något för dig.

Dra nytta av bättre priser - rederierna vill ofta fylla upp sina kryssningar och kan då sänka priserna någon vecka innan avgång. Låt deras vilja att fylla sina fartyg bli ett sista minuten erbjudande för dig.

Upptäck spänningen med en sista-minuten kryssning

Upptäck spänningen med en sista-minuten kryssningmöjligheten att snabbt komma iväg på en resa är det den perfekta chansen att ge dig själv en välbehövlig paus och skapa minnesvärda stunder utan förväntningar. Kolla några utvalda tips nedanför.

Hittade