Upptäck kryssningens underbara värld med oss på CruiseMarket 

Med ett brett utbud av kryssningar över hela världen, hjälper vi dig hitta semestern som passar dina önskemål baserat på vår djupa kunskap om kryssningar. Boka tryggt online eller via telefon och mail.

Cruise Market är en del av researrangören Bengt-Martins. Från vårt kontor i Karlstad har vi i mer än 50 år gjort det möjligt att uppleva och upptäcka världen. Vi på CruiseMarket är experter på kryssningar och hjälper dig hitta rätt i det digra kryssningsutbudet. Oavsett om du är nybörjare eller rutinerad kryssningsresenär kan du lita på att vi hittar de bästa alternativen för dig. Välkommen att upptäcka världen från ett kryssningsfartyg med oss!

Välkommen att kontakta oss!

Våra reseexperter hjälper dig hela vägen från din förfrågan till avresan. Ta kontakt med oss för en personlig service där vi hjälper dig boka den bästa kryssningen som passar just dig och din plånbok.

Adress

Cruise Market
Hamngatan 24, 652 25 KARLSTAD
Tel: 054-102450
Mail: info@cruisemarket.se

Öppettider

Måndag-fredag kl. 09-17
Dag för helgdag kl. 09-12
Röda dagar har vi stängt

Vi hjälper dig att hitta rätt resa!

Behöver du hjälpa att hitta rätt resa i detta hav av kryssningar?

Fyra skäl till varför du ska boka din kryssning hos CruiseMarket

Med ett av Nordens bredaste utbud av kryssningar, branschens bästa specialistkompetens och genuin personlig service ger vi dig oförglömliga reseupplevelser. Det är enkelt att boka hos oss. Vi är din trygga hamn i detta hav av kryssningar

1. Brett utbud av kryssningar världen över

Hos oss hittar du alla typer av kryssningar i alla världens hav. Vi har kryssningar i Medelhavet, Karibien, USA, Sydamerika, Afrika, Asien, Antarktis eller jorden runt mfl. Med oss kryssar du med din käresta, familjen, jubilaren som fyller jämt, med vänner eller själv. Bredden på rederier är lång, hos oss kan du kryssa med lyxiga fartyg, ett mindre och mer personligt fartyg eller med de riktigt stora fartygen med över 6000 passagerare som i sig är en destination. Vi hjälper dig hitta det bästa för dig och din plånbok. 

2. Kryssningsexperter med branschens bästa specialistkompetens

Vi har gedigen erfarenheten av upplevelser och resor. Vi är fokuserade på kryssningsresor, vilket gör att vi verkligen kan våra produkter. Det är en av anledningarna till att våra säljare kallas kryssningsspecialister. Vi älskar att kryssa och har varit på de flesta destinationerna, så vi vet vad vi pratar om. Som din personliga guide tar vi dig genom hela processen, från dröm till verklighet, och ger dig tips och svar på dina frågor under vägen. Vi finns här för dig före, under och efter din resa. Kontakta oss idag!

3. Trygg bokning

Hos oss är din bokning trygg. Med det menar vi inte bara att vi hjälper dig boka rätt kryssning, utan för att själva bokningsprocessen är trygg. En bokning hos oss innebär alltid att du får några dagars betänketid, vi gör en sk ”option” som ger dig tid att fundera innan det är dags att betala handpenning.

Vi har givetvis en resegaranti hos Kammarkollegiet vilket innebär att du som resenär har ett ekonomiskt skydd om din resa, eller del av din paketresa, blir inställd. 

Våra resevillkor är enkla, schyssta och ger dig en trygghet i oss som aktör.

Länk till resevillkor

4. Bästa priserna

Att hitta de bästa priserna kan vara en djungel för dig som konsument, men med oss kan du vara trygg i att vi har de bästa priserna. Vi vet vilket rederi som har de bästa kampanjpriserna, när på året det är bäst att kryssa och med vilket rederi. Vi har alltid kampanjer med de olika rederierna som ger dig det bästa priset på marknaden just nu.

Andra viktiga skäl att välja CruiseMarket

Hållbart resande

Vi strävar efter att ge dig de bästa miljövänliga alternativen. Många rederier jobbar nu aktivt med att förbättra miljöarbetet i syfte att minska fotavtrycket. Genom att förbättra fartygen, minska matsvinnet och driva fartygen på alternativa bränslen som LNG, gör rederierna resandet mer hållbart.

Läs mer här om vad respektive rederi gör

Resegaranti & resevillkor

Resegaranti

Vi har en resegaranti hos Kammarkollegiet vilket innebär att du som resenär har ett ekonomiskt skydd om din resa, eller del av din paketresa, blir inställd. Eller om resan skulle bli avbruten på grund av att vi hamnat på obestånd.

Resevillkor

De villkor som gäller för din resa, våra resevillkor hittar du här

Resesvillkor