Harmony of the Seas

Under våren 2016 gjorde världens allra största fartyg Harmony of the Seas sin jungfrufärd. Fartyget är stort nog att ha egna stadsdelar - så här finns verkligen något för alla.

Mitt i fartyget finns en egen Central Park med träd, parkgångar och vackra blommor. Intill Central Park finns den populära shoppinggatan Royal Promenade och Entertainment place. Poolområdet är Royal Caribbeans största och det finns även ett sportdäck där du hittar ett brett utbud av sportaktiviteter samt ett stort spa.

För att avnjuta den goda maten finns det 20 olika platser att välja mellan där du kan hitta allt från pizza till hummer. Vill du klä upp dig extra för en formell middagen kväll är det restaurangen The Grande du ska gå till.

Fakta om fartyget

Första resa2016
Gäster5 400
Besättning2 397
Däck18
Bredd
47
m
Längd
362
m
Storlek
227 700
BT
Hastighet
23,80
kn

Harmony of the Seas

Det handlar egentligen inte om att vara störst. Det råkar bara vara något som krävs för att erbjuda mycket för många ­– utan att kompromissa. Välkommen ombord Harmony of the Seas och världens största klass av kryssningsfartyg. Här väntar över 20 restauranger, en grönskande park och sju stadsdelar.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Broadwayshower, isshower och aquashower – Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks.

Hittade

Andra fartyg