Symphony of the Seas

Under våren 2018 gör världens allra största fartyg Symphony of the Seas sin jungfrufärd.
Hon är systerfartyg till de tre jättarna Harmony of the Seas, Oasis of the Seas och Allure of the Seas. Men lite nyare och lite häftigare!

Precis som på systerfartygen finns här Central Park med träd, parkgångar och vackra blommor mitt i fartyget. På Symphony of the Seas finns även den populära shoppinggatan Royal Promenade. Poolområdet är stort och  är du modig nog, kan du också prova The Ultimate Abyss, värdens högsta rutschkana till sjöss som går 10 däck (nästan) rakt ner! Det finns också ett stort spa med många härliga behandlingar för hela kroppen.

Välj mellan 20 olika restaurangalternativ, allt från pizza till hummer. Vill du klä upp dig extra för en formell middag en kväll är det restaurangen The Grande du ska gå till.  Välkommen till en alldeles extraordninär kryssningsupplevelse.

Fakta om fartyget

more
Första resa

2018

Gäster

5400

Besättning

2200

Däck

18

Bredd

47

m
Längd

362

m
Storlek

228081

BT
Hastighet

23.8

kn

Symphony of the Seas

Det handlar egentligen inte om att vara störst. Det råkar bara vara något som krävs för att erbjuda mycket för många ­– utan att kompromissa. Välkommen ombord Symphony of the Seas och världens största klass av kryssningsfartyg. Här väntar över 20 restauranger, en grönskande park och sju stadsdelar.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ
right

Underhållning

Broadwayshower, isshower och aquashower – Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks.
more
more
sort
more

Andra fartyg

På denna webbplats använder vi kakor (cookies) för att den ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.