Allure of the Seas

Med Broadway-shower av högsta klass, barnaktiviteter och underhållning i form av Shrek och hans vänner bl.a, ett oerhört brett restaurangutbud och fantastisk servicepersonal ombord måste Allure of the Seas bara upplevas. 

Med en mindre kopia av Central Park i New York har en äkta utomhusmiljö skapats ombord. Här finns öppna ytor,lummiga grönområden, stigar och promenadvägar, uteserveringar, butiker, galleri, konserter och gatuartister. Hela den nya strandpromenad Boardwalk i gammaldags stil har den rätta charmen med världens första karusell till havs. Här finns lite enklare barer och restauranger, butiker och mycket mer, och det blir den naturliga samlingsplatsen för alla familjer.

Fakta om fartyget

Första resaApril 2010
Gäster5 400
Besättning2 150
Däck18
Bredd
47
m
Längd
361
m
Storlek
225 282
BT
Hastighet
23,80
kn

Allure of the Seas

Utforska hisnande attraktioner, världsklassmat och fantastisk underhållning ombord på Allure of the Seas – världens mest prisbelönta fartyg. Denna favorit i Oasis-klassen tar äventyr till nya höjder med linbanor tio däck upp och den interaktiva vattenparken H20 Zone? för barn. Njut av kvällslivet med fler barer än något annat fartyg och ett enastående matutbud. Känd för sin underhållning, spännande attraktioner och äventyrliga resplaner, kommer du att imponeras!
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Broadwayshower, isshower och aquashower – Royal Caribbean satsar mycket på underhållning och det märks.

Hittade

Andra fartyg