Ruby Princess

Ruby Princess

Ruby Princess har en avslappnad, familjevänlig atmosfär som trots att den rymmer 3 000 passagerare aldrig kändes trångt. Och även om det inte är ett överdrivet aktivt fartyg var människor alltid engagerade - vare sig det var barn som lekte i barnklubben eller deltog i en skattjakt, eller vuxna som testade sin tur i bingo, tävlade entusiastiskt i "The Voice of the Ocean" eller njut av varma badtunnor.

Nyrenoverade för flera miljoner dollar, Ruby Princess är en lysande juvel på haven och en romantisk destination i sig. Hon erbjuder nästan 900 balkonger från vilka man kan se världen, ett urval av underhållningsalternativ inklusive Movies Under the Stars®, nu med branschens bästa 7.1 surroundljud för en uppslukande ljudupplevelse, och läckra matalternativ från Crown Grill till spännande nya matställen på det övre däcket, inklusive Slice Pizzeria och Coffee & Cones.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg