Regal Princess

Regal Princess

Regal Princess är omisskännligt elegant och åstadkommer något som vanliga kryssningsfartyg ibland har svårt med: att hitta en balans mellan nöje och förfining. Inredningen är bekväm, med varma toner och gott om trä och marmor. Piazza, ett signum för linjen, är verkligen storslagen; den är stor, omfattar tre däck och har tre djärva spiraltrappor. På kvällen är det där du vill tillbringa din tid med att titta på människor, lyssna på musik eller sippa på cocktails.

Njut av vidsträckta vyer från en av de över 1 400 balkongerna på Regal Princess eller promenera på SeaWalk®, en glasgolvspromenad som sträcker sig 28 fot utanför kanten av fartyget! Från den lugna Sanctuary, en reträtt reserverad för vuxna, till den fantastiska ljus- och vattenshowen Princess WaterColor Fantasy och mer, hittar du avledningar för varje sinnesstämning.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg