Coral Princess

Coral Princess

Coral Princess utmärker sig som ett av de två fartygen i Princess-flottan som speciellt konstruerades för att passera genom Panamakanalen.

En kryssning med Coral Princess erbjuder en lyxig flykt från vardagen, tack vare dess omfattande utbud av faciliteter. Byggt år 2003, kan fartyget stoltsera med en imponerande variation av matställen, inklusive den eleganta italienska restaurangen Sabatini's och det rustika Bayou Café & Steakhouse. Här finner du även ett europeiskt kasino, en mysig cigarrlounge samt en nostalgisk martini bar.

Coral Princess, med över 700 hytter med balkong, var specialbyggd för att navigera genom den historiska Panamakanalen. Se till att prova Bayou Café and Steakhouse, som erbjuder klassisk steakhouse-mat, umgås med vänner för cocktails och Filmer Under Stjärnorna® vid poolen eller testa några läckra godsaker på International Café.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg