Emerald Princess

Emerald Princess

Emerald Princess togs i bruk 2007, och med en passagerarkapacitet på över 3 000 behåller fartyget den höga servicenivån som det hyllades för när det först sjösattes. Även om Emerald Princess kanske inte har alla de lokaler och funktioner som de Royal-klassfartyg som har lanserats sedan dess har, erbjuder fartyget fortfarande en utmärkt semester för par, vängrupper och flergenerationsfamiljer.

Din kulinariska resa till havs når nya höjder med ett överflöd av färska restaurangval och matalternativ ombord på Emerald Princess. Från revitaliserade restauranger på övre däck som Salty Dog Grill, Slice Pizzeria och Coffee & Cones till helt nya avslappnade restauranger som Steamers Seafood och Planks BBQ, finns det något för varje smaklök. Låt barnen leka, utforska, mysa och skapa på de nyrenoverade Camp Discovery Youth & Teen Centers och varva ner i det uppfriskade Sanctuary, en fridfull oas reserverad för vuxna.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg