Crown Princess

Crown Princess

Denna glittrande pärla i vår flotta kommer att imponera på dig så fort du stiger ombord, och den har alla de bekvämligheter som du förväntar dig av "Princess".

Crown Princess utgör juvelen i kronan bland våra Princess-fartyg och byggdes år 2006. Det unika köpcentret ombord på Crown Princess är designat som en italiensk piazza, vilket skapar en avslappnad miljö där du kan njuta av något lätt att äta eller bara koppla av och titta på människor. Bland de andra höjdpunkterna ombord på detta nyskapande fartyg finner du Crown Grill, som har en klassisk Steakhouse-stil, samt det exklusiva området på Sanctuary-däcket som endast är tillgängligt för vuxna, och den utomhusbio "Movies-under-the-Stars" i närheten av poolen.

Njut av vidsträckta vyer över världen medan du seglar på Crown Princess. Från hennes nästan 900 balkonger till den hisnande tre våningar höga atriumet, kommer du att upptäcka en avslappnad atmosfär fylld med ett urval av underhållning och mat i världsklass som hälsar dig välkommen varje dag när du återvänder från att ha gjort fascinerande upptäckter i land.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg