Sapphire Princess

Sapphire Princess

Sapphire Princess, med en vikt på 116 000 ton och kapacitet för 2 670 passagerare, debuterade 2004 som det femte av nio fartyg i Princess Cruises omfattande Grand-klass. Även om det är det största av Grand-klassfartygen räknat i volym, tar det in över 400 färre passagerare än sina yngre syskon.

År 2018, inför en tvåårig period i Europa för första gången sedan den byggdes (i Japan, för övrigt), genomgick fartyget en betydande renovering. Även om den var mindre omfattande än en ombyggnad 2012, efter den tvåveckors torrdockan kom det till en ny barnklubb - Camp Discovery - och Club Class Mini-sviter lades till, liksom ny matta och inredning.

När du riktar in dig på världens underverk, låt Sapphire Princess tillfredsställa varje ditt önskemål. Över 700 balkonger, gourmetmat i världsklass och fantastiska underhållningsalternativ är bara början på ditt äventyr till havs. Dansa hela natten lång, njut av kasinospel eller koppla av och förnya kropp och själ på Lotus Spa®.

Fakta om fartyget

Första resa2004
Gäster3 080
Besättning1 200
Däck19
Bredd
290
m
Längd
36
m
Storlek
112 894
BT
Hastighet
22
kn

Caribbean Princess

Spendera kvällen under stjärnorna på utomhusbion eller häng på Skywalkers nattklubb med utsiktslounge – 50 meter ovanför vattnet. Caribbean Princess är för dig som söker en upplevelserik resa med intim atmosfär.
Underhållning
Aktiviteter
Mat & Dryck
Kropp & Själ

Underhållning

Slå dig ned i teatern och njut av allt från musikaler, magiker och komiker eller ta del av livemusik i valfri lounge.

Hittade

Andra fartyg