Jorden runt-kryssning

Se världen på världens smidigaste sätt. På en kryssning jorden runt behöver du bara packa upp resväskan en gång och du behåller samma bekväma ”hotellrum” hela vägen. Medan du sover seglar fartyget mot nya spännande platser som du kan utforska när du vaknar.

Kanske har du drömt om att resa jorden runt länge, och kanske är backpackerlivet inte lika tilltalande längre. Fler och fler upptäcker fördelarna med långkryssning, både äldre och yngre resenärer. Du slipper checka ut och in och packa upp och ner, här kan du verkligen slappna av och fokusera på själva upplevelsen. Du kommer till speciella platser runt om i världen och får möta många olika kulturer, människor och historier. Vykortsvackra stränder, historiska städer och inspirerande sevärdheter väntar dig.

Under kryssningen är det många stopp, men det är även en hel del till-havs-dagar. Då är det perfekt att passa på att koppla av och njuta av fin service, god mat och dryck och faciliteterna ombord. På fartygen finns alltid pool, jacuzzi och spa, samt gym och joggingbana på däck. En kryssning jorden runt tar ungefär 100 dagar och du får tid att trivas både i ditt eget och i dina medresenärers sällskap. Om du bokar en balkonghytt kan du sitta på första parkett och se naturens eget skådespel, där havet och det unika landskapet skiftar längs resans gång.

Din kryssning jorden runt

Några av rederierna som har jorden runt-kryssningar är MSC Cruises, Costa Cruises och Princess Cruises. Skynda dig att boka om du vill följa med på någon av dessa kryssningar som vi har listat nedan. Du kan också redan nu göra en bokningsförfrågan på Jorden runt-kryssning 2022 och 2023 för att säkra din hytt på den populära kryssningen. Tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig att boka din kryssning jorden runt!

Hittade