Kryssning från Barcelona

Spaniens pärla är den perfekta utgångspunkten för att kryssa i västra Medelhavet; underbar stad och många direktflyg från Sverige.

Under dessa kryssningar kan man besöka hamnar i Frankrike, Italien, Malta och övriga hamnar i Spanien. Men här startar även kryssningar med målet inställt på de Kanariska öarna - Gran Canaria, Teneriffa och Lanzarote, men även Madeira.

Barcelonas kryssningshamn ligger endast 10 minuter från Barcelonas huvudgata Las Ramblas. Dessutom ligger flygplatsen El Prat endast 13 km från centrum vilket gör Barcelona till en perfekt destination att utgå från när du vill kryssa i Medelhavet.

Barcelona är Spaniens näst största stad och en av de populäraste storstäderna att åka på kryssning från i Europa. Här kan du njuta av både sol och bad samtidigt som du får uppleva storstadspulsen i centrum. Vi hjälper dig gärna med hotellbokning om du önskar utforska Kataloniens huvudstad före kryssningen. Varför inte passa på att se de blå-röda spela fotboll i världsklass på Camp Nou under din tid i Barcelona.

Hittade

Andra destinationer