MSC Cruises kampanjpriser

Välkommen till MSC Cruises!

MSC Cruises erbjuder en stor variation av kryssningar i Medelhavet, Karibien, Sydamerika och i Norden. Fartygen håller hög standard och tillhör den yngsta flottan i branschen med både mindre och större fartyg. Deras säsongsbetonade rutter inkluderar även norra Europa, Sydafrika, Asien, Nordamerika, Dubai, Abu Dhabi, Qatar samt Egypten, Röda havet och Saudiarabien.

Fly vintervädret

Winter Sale: Upp till 25% rabatt på utvalda kryssnignar + barn kryssar gratis*

Just nu kan du spara upp till 25% på din kryssning plus att barn kryssar gratis*. Åk på en familjekryssning i Medelhavet, Karibien, Emiraterna eller Norra Europa.

Erbjudandet gäller för nybokningar på utvalda resor. Boka innan den 18 april.
*Refererar till tredje & fjärde person i en hytt. Barn betalar fortfarande hotellserviceavgift.

Winter Sale

Kryssa med MSC Seascape i Karibien

Passa på att utnyttja Winter Sale med en resa till härliga Karibien ombord MSC Seascape.

MSC Seascape har imponerande utomhusutrymmen designade för avkoppling, middagar och underhållning. Fartyget har ett stort barnområde som har designats med omsorg för att ge barnen den bästa upplevelsen.

Med sin fantastiska Infinity Aft-pool, två Infinity-bubbelpooler och förstklassiga måltider utomhus kommer MSC Seascape garantera en oförglömlig all-round havsupplevelse - ett perfekt val för hela familjen!

Hitta din resa till Karibien.

Riktigt bra priser med MSC Cruises

Vi har valt ut de just nu mest aktuella och härligaste kryssningarna med MSC Cruises under vintern 2023/2024 samt sommaren 2024. Kryssa i underbara Karibien eller Medelhavet till bra pris och välj det fartyg som passar dig bäst.

Kampanj: Dryckespaket

50% på Easy Package Plus

Sätt guldkant på din kryssning och njut obegränsat av ett större utbud kalla och varma drycker under din kryssning. Inkludera dryckespaketet Easy Package Plus till ett reducerat pris! Detta erbjudande gäller för nybokningar fram till 2/4 2024 och inkluderar olika frysta och klassiska cocktails, fin sprit, urval av viner på glas, fat- och flasköl, alkoholfria drinkar och drycker m.m.


Gäller för nybokningar på utvalda fartyg och kryssningsavgångar i Medelhavet, Karibien, Norra Europa, Nordamerika & Bermuda mellan den 24/3 - 23/11 2024, när du bokar innan 2/4 2024.


Villkor:
- Skatter och avgifter tillkommer
- Gäller kryssningar från 3 - 28 nätter
- Gäller för kryssningar med avresor från 24/3 - 23/11 2024

Kontakta gärna din resespecialist hos CruiseMarket för att hitta den bästa kryssningen för dig!

Sök bland MSC kryssningar här
Två föräldrar åker med sina två barn ner för en vattenrutschkana.

Just nu: otroliga barnpriser i Karibien vinter 23/24

Barn 0-17 år kryssar från endast 2339 kr i extrabädd

Ta med familjen till Karibien i vintern och upptäck MSC Cruises otroligt låga barnpriser. MSC Cruises erbjuder riktigt fina priser för barn i extrabädd och oavsett ålder mellan 0-17 år är priset detsamma. Från endast 2339 kr i extrabädd på en 7-nätters kryssning. Priset är inklusive dryckespaketet Easy Plus.

I stället för att kanske semestra i USA där dollarn är hög kan vi i stället rekommendera en kryssning i Karibien med mängder av aktiviteter, shower och live musik, massa sol och bad både ombord och iland men självklart även med helpension ombord och nu även med dryckespaketet Easy Plus som gör din kryssning komplett. En mer prisvärd och fantastisk resa, priserna tål att jämföras!

Sök bland MSC kryssningar här
BIld på ett MSC Cruises fartyg.

Mer om MSC Cruises

MSC Cruises snabbaste växande rederiet just nu med 22 fartyg i flottan med en mängd rutter och mycket att välja på.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta det bästa för dig.

Läs mer om MSC Cruises här

Hittade