Kryssa i Medelhavet med Symphony of the Seas!

En upplevelse för hela sällskapet

Ombord på Symphony of the Seas står din semester i centrum. Med innovativ fartygsdesign och hög klass levererar Royal Caribbean en kryssningsupplevelse att minnas. Här finns 18 spektakulära däck som är inredda i 7 olika teman. I fartygets grandiosa Central Park kan du njuta av shopping och caféer.

Äventyr i form av vattenrutschbanor, zipline och surfsimulator matchas stiligt med avslappnade pooler, loungeområden och jacuzzis.


Missa inte Royal Caribbeans aktuella kampanj!

Just nu får resenär 1 & 2 30% rabatt på kryssningspriset. 3:e & 4:e resenär/barn i samma hytt reser från endast 1.599:-
Dessutom: en extra Europa-rabatt som går att kombinera med ovan. Kampanjen gäller till och med 28 februari.

Kryssa i Medelhavet

Stig ombord i Barcelona på en fantastisk kryssning till några av Medelhavets vackraste pärlor. Den här kryssningen har allt: stränder, kultur och upplevelser. Allt detta ombord på en resort med allt du kan önska på din semester. Slappna av och njut medan du reser till din nästa destination!

Mat och dryck

Kvalitén på mat och service ombord på Symphony of the Seas är känd för att vara i världsklass. Prova på någon av de 20 restaurangerna ombord. Dessutom finns det 15 barer - varför inte prova på The Bionic Bar där du har en robot som bartender?

Izumi

Bionic Bar

Solarium Bistro

Chops Grille

El Loco Fresh

För barnfamiljen

Utbudet är stort för barn i alla åldrar ombord på Symphony of the Seas. Från aktiviteter och områden för de minsta till klubbar och äventyr för de större barnen. Vill man utöva sport finns massor av möjligheter, här finns bland annat en basketplan, klättervägg och surfsimulator.

ADVENTURE OCEAN

Splashaway Bay

Carousel - en klassiker för de minsta

Fuel Teen Disco

Äventyr och aktiviteter

Ultimate Abyss!
The Perfect Storm
Flowrider
Rock Climbing Wall

Ultimate Abyss!

Havets längsta rutschbana - 10 våningar hög

Hittade