Varför ska du boka din kryssning hos Cruise Market?

I vår digitala värld ska man göra allt mer själv. Man ska göra research och hitta de perfekta resorna till de bästa priserna, med kryssning, transport och boende sömlöst ihoppusslat. De flesta får så klart till det här, men det finns flera fördelar med att använda en resebyrå.

Med ett av Nordens bredaste utbud av kryssningar, branschens bästa specialistkompetens och genuin personlig service ger vi dig oförglömliga reseupplevelser. Det är enkelt att boka hos oss. Vi är din trygga hamn i detta hav av kryssningar.

Enkelt och bekvämt

På cruisemarket.se hittar du alla typer av kryssningar oavsett om du reser i Medelhavet, Karibien eller över världshaven med kärleken, familjen eller kompisgänget.Vi är stolta över att ha en hemsida som är enkel att använda, med tydlig och relevant information. Själva bokningen är en smidig process där en av våra specialister hjälper dig med din förfrågan. Du kan tryggt betala din resa via en betalningslänk som vi skickar till dig.

Tiden du sparar

Något av det mest dyrbara vi människor har ärtid. Låt Cruise Market göra jobbet åt dig så du kan lägga tiden på annat än bokningspusslet.Du kan slappna av och ägna dig åt den roliga delen i planeringen, den som är fylld av drömmar och förväntan. Det är självklart upp till dig hur mycket hjälp du vill ha från oss. Kanske har du redan hittat din kryssning på cruisemarket.se när du kontaktar oss eller så berättar du om dina önskemål och vi tar fram några passande förslag till dig.

Tryggheten

Vi har själva gedigen erfarenheten av upplevelser och resor. På Cruise Market säljer vi endast kryssningsresor, vilket gör att vi verkligen kan våra produkter. Det är en av anledningarna till att våra säljare kallas kryssningsspecialister. Vi älskar själva att kryssa och har varit på de flesta destinationerna, så vi vet vad vi pratar om. Som din personliga guide tar vi dig genom hela processen, från dröm till verklighet, och ger dig tips och svar på dina frågor under vägen. Vi finns här för dig både innan, under och efter din resa.

Pengar du sparar

Vi jobbar med samma priser som rederierna själva, förutom ett litet bokningsarvode på 265:-. Vi har översikt över och är uppdaterade på rederiernas egna kampanjer och kan guida dig till det bästa köpet just nu. Våra samarbetspartners ger oss också exklusiva erbjudanden endast för våra kunder. Det kan vara riktigt bra specialpriser på specifika kryssningar eller rabatterade avgångar på ett visst datum, fartyg, resmål eller rederi. Ett tips är att prenumerera på våra nyhetsbrev och följa oss på Facebook för att få med dig aktuella kampanjer.

Vi hjälper dig också gärna att paketera din kryssning med flyg, vilket till skillnad mot vad många tror kan ge dig billigare flygbiljetter än om du bokar själv. Som resebyrå har vi möjlighet att kombinera olika flygbolag till ett samlat pris, vilket inte bara kan ge dig billigare biljetter utan också en smidigare resa. Vi är glada att hjälpa dig lägga till ett par hotellnätter innan eller efter din kryssning. Vi vet vilka hotell som är bra och prisvärda på just din avresedestination. Vill du ha hjäp att förboka inträden till temaparker, muséer eller biljetter till sport, konserter och musikaler så gör vi det gärna!

När du bokar flyg och kryssning samtidigt blir din resa en paketresa, vilket är det bästa skyddet mot flygförsening, strejk och andra oförutsedda händelser.

Hållbart resande

Arbetet kring hållbara resor är ständigt pågående och vi arbetar aktivt för att hitta nya smarta reselösningar med mindre miljöpåverkan. Vi vill tillsammans med leverantörer, partners och resenärer verka för ett hållbart resande och bidra till turismens positiva effekter.

Flyg grönare - Klimatkompensera din resa med Fly Green Fund!

Travelife certifiering - Hållbarhetsprogram för reseindustrin.

ECPAT - Samarbete med ECPAT för att minska barnsexhandeln.

Sociala initiativ - Vi stöttar bland annat ett barnhem i Ukraina

Störst hjärta

För att vara en av de största återförsäljarna av kryssningar i Sverige är vi ett relativt litet kontor. Men det gör bara att servicen blir mer personlig. Du hittar oss i Karlstad i Värmland (eller på Resia i Stockholm) och vi är ett engagerat och glatt gäng som älskar att skicka iväg folk på resor. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och öppna i kommunikationen.

Cruise Market har mycket nöjda kunder. Det är speciellt vår kunskap, tillgänglighet, personliga service och trevliga bemötande som vi får beröm för. Vi får ofta höra att vi är bra på att förstå kundens önskemål och att vi gör det där lilla extra. Vår styrka ligger i vår vilja och vårt stora hjärta.

Ring oss på 054-10 24 50 eller skicka en bokningsförfrågan!