Resa flera generationer tillsammans

Plocka med farfar, mormor, mamma, moster, barn och barnbarn och res på en härlig kryssning i Medelhavet, Karibien, Dubai eller varför inte i Norra Europa? Kryssning är perfekt för generationsresande, låt oss förklara varför.

Under en kryssning får alla i reseföljet, oberoende av ålder, en perfekt semester! Ombord på kryssningsfartygen finns aktiviteter och underhållning som passar alla åldrar. De yngsta kommer ha en fartfylld, rolig och aktiv kryssning där dagarna kan spenderas i barnklubben eller i rutschkanor och vattenland. Ungdomarna har sin egen teen-club med många olika aktiviteter som disco, karaoke och sportaktiviteter. De vuxna kan t.ex. njuta av lugna dagar vid poolen, strosa runt i de många butikerna, delta i en yoga-, foto- eller matlagningskurs och se högklassiga Broadwayshower i fartygets stora teater - helt utan extra kostnad!

Middagarna är för de flesta av våra kunder dagens höjdpunkt och när alla i resesällskapet vill äta tillsammans är det inget problem att ordna ett stort bord där man enkelt kan umgås och njuta av all den fantastiska mat som erbjuds. Vill varje generation äta för sig går det också alldeles utmärkt då det ofta finns ett stort urval av restauranger att välja mellan. Tänk också på att de flesta barnklubbar ordnar middagar för barnen med speciella menyer, om mamma och pappa vill äta middag själva någon kväll.

Kort och gott är en kryssning det perfekta alternativet för generationsresande!

Cruise Markets favoritkryssningar för er som vill resa många tillsammans hittar du här:

Upplev innovativa Costa Smeralda

Costa Cruises nya stolthet, Smeralda är ett av världens största och ett av världens första fartyg som drivs på LNG (Liquid Natural Gas) som kraftigt minskar utsläppen från fartyget.

Alla faciliteter och aktiviteter ombord kommer ge gammal som ung ett minne för livet. Följ med på en härlig kryssning i västra Medelhavet till klassiska stopp som Marseille, Barcelona och Mallorca.

Läs mer och boka här

Norwegian Epic i Karibien - perfekt för familjen!

Kryssningen som startar i Port Canaveral, Orlando är ett mycket bra val när ni önskar kombinera aktiva dagar i temaparker med en lyxig vecka  i Karibien. Fartyget har en uppsjö av aktiviteter, stort poolområde och många restaurangalternativ som gillas av alla i familjen. Fartygets stopp på vackra Jamaica, soliga Cozumel och ljuvliga Bahamas gör den här resan till ett oförglömligt minne.

Orlando - Bahamas - Jamaica - Caymanöarna - Mexiko - Orlando

Läs mer och boka här

Häftiga MSC Seaview i Medelhavet

På nya fartyget MSC Seaview får hela familjen en unik kryssningsupplevelse. Ett promenaddäck med glasräcke som går runt hela fartyget bjuder på mer än vackra vyer. Här äter och dricker du gott i barer och restauranger och shoppar i fartygets butiker - allt utomhus. Du kommer till älskade semesterdestinationer som Korsika, Cannes och Mallorca under 8 fantastiska dagar.

Barcelona - Korsika - Genua - La Spezia - Rom - Cannes - Mallorca - Barcelona

Läs mer och boka här

Det bästa av Karibien med MSC Seaside

MSC Seaside är ett av Karibiens nyaste fartyg som kryssar varannan vecka i östra och varannan vecka i västra Karibien. Med alla sina familjevänliga attraktioner och roliga nöjen tar hon er här med på sin veckolånga kryssning till San Juan, St. Maarten och Nassau som ger hela familjen efterlängtad tid tillsammans i sol och värme.

Miami - Puerto Rico - Amerikanska Jungfruöarna - St. Maarten - Bahamas

Läs mer och boka här

Världens största kryssningsfartyg!

Med ett av havens största utbud av restauranger, underhållning, SPA och shopping kommer Symphony of the Seas ge dig och din familj en resa värd att minnas resten av livet. När de vuxna njuter av fartygets moderna faciliteter kommer barnen älska poolområdet och de coola rutschkanorna. Med spännande stopp på Royal Caribbeans egna ö Labadee, Falmouth och Cozumel blir det garanterat en succé för alla generationer.

Fort Lauderdale - Labadee - Jamaica - Mexiko - Fort Lauderdale

Läs mer och boka här