På bilden syns Celebrity Cruises fartyg Celebrity Edge från sidan. Kryssa med Celebrity till kampanjpriser!

Kampanjspriser hos Celebrity

Välkommen till Celebrity Cruises!

Ombord hos Celebrity Cruises finns något för alla. Celebrity Cruises har 15 fartyg i sin flotta med hög service. 85 % av hytterna har balkong. Fartygen som ingår i "Edge Class" är de nyaste och unikt för denna fartygsklass är Magic Carpet. Ett orange "däckplan" som hänger utanför relingen och som kan hissas upp och ner och användas i olika arrangemang som t.ex. vid avstigning eller omvandlas till en bar.

Vårkampanj - Res fles och spara mer

Kryssa två och få minst 30%

Denna kryssningskampanj ger två personer minst 30% rabatt på kryssningspriset. Ett fantastiskt erbjudande om man vill åka på exempelvis en parkryssning eller en kompiskryssning. Men vill man kryssa en hel grupp får gäst 3 och 4 kryssa från 1 499 kr/pp!

Erbjudandet gäller fram till den 3 juni 2024 på utvalda kryssningar. Kryssningen behöver vara längre än 3 nätter med avgång mellan den 10 april 2024 - 30 april 2026.

OBS - Skatter och avgifter tillkommer för alla gäster. Gäller ej på Galapagos eller Alaska Cruisetours.

Hitta en kryssning med Celebrity Cruises

Vårkampanj - Onboard Credit

Få upptill 2200 kr i OBC per hytt

Ta del av erbjudandet där du får upptill 2200 kr att använda ombord.

Erbjudandet gäller på bokningar gjorda mellan den 9 april och 3 juni 2024, med avresa mellan den 10 april 2024 och 30 april 2026. Du får 1100 kr per hytt för interiör- och havsutsiktshytter och 2200 kr per hytt för balkonghytter eller högre. Enkelrum får samma OBC som dubbelrum.

OBS - Din Onboard Credit kan inte lösas in mot kontanter eller användas i kasinot, samt blir ogiltig efter kryssningens sista kväll om den inte används.

Vårkampanj - flygrabatt

Spara upp till 1 000 kr på flygbiljetten inom Europa och till Karibien

Just nu kan du få en flygbiljettsrabatt på upp till 1 000 kr per person, när du bokar en kryssning med Celebrity Cruises inom Europa och Karibien.
Erbjudandet gäller på utvalda kryssningar som avgår från Europa och Karibien och på utvalda flygplatser till avresehamn. Boka innan den 7 maj 2024 på kryssningar med avgång mellan 10 april 2024 - 31 december 2024.

Flygplatser: Oslo, Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors, Billund, Bergen, Trondheim och Stavanger

OBS - Avgift och skatt kan tillkomma. Villkor finns vid ändring av kryssning.

Hitta kryssning i Karibien eller Europa med Celebrity Cruises

Kryssa i östra Medelhavet med Celebrity Cruises

Vi har valt ut de just nu mest aktuella och härligaste kryssningarna med Celebrity Cruises under sommaren 2024. Just nu har Celebrity härliga rutter i Medlehavet som är perfekta för sommarens semester. Ombord fartyget finns poolområden, spa, bastu och välutrustade gym för ultimat wellness och avkoppling.

Dryckespaket & Wi-Fi

Erbjudande: All Included

Att boka på ett dryckespaket är ett bra sätt att få en helhetsupplevelse ombord. Men om du bokar All Included får du med bacis Wi-Fi, för möjligheten att kunna surfa på nätet och ha kontakt med familj och vänner. Köp till All Included paketet för 534 kr per dag/person och förgyll din kryssning.

Detta ingår:
- Obegränsad alkoholdryck och alkoholfri dryck för upp till 10 USD per glas
- 15% rabatt på alla vinflaskor
- Fri premium kaffe och te
- Basic Wi-Fi


Erbjudandet gäller på Europeiska kryssningar med avgång mellan 2 januari 2024 och 31 december 2024.
För information om andra paket som kan ge din kryssning guld i kanten, vänligen kontakta oss på 054 10 24 50 eller maila info@cruisemarket.se.

Mer om Celebrity Cruises

Celebrity Cruises signum stavas Modern lyx, en känsla som genomsyrar hela upplevelsen av fartygen. Här får du en kryssning med guldkant med kryssningar världen över.

Läs mer om Celebrity Cruises här

Hittade