När ni reser många tillsammans

När ni reser många tillsammans krävs det mer planering för att alla ska vara nöjda och få den bästa upplevelsen. På Cruise Market har vi stor erfarenhet av grupper som reser ihop. Vi kan hjälpa er att ordna gemensam transport och ser till att ni får de bästa hytterna, så samlade som möjligt. Kanske ni önskar hytter med en dörr mellan? På de allra flesta fartyg kan vi se till att ni får äta middag tillsammans varje kväll.

Är ni fler än 10 personer? Oavsett om ni ska resa med kompisgänget, stora familjen, företaget eller fotbollsföreningen så hjälper vi er till bästa tänkbara lösning för ert sällskap.

Kontakta oss på 054-10 24 50 eller skriv till info@cruisemarket.se för information.

Aktiviteter och avkoppling

Alla har olika intressen. Därför är en kryssning helt perfekt, när flera reser tillsammans, för ombord på ett kryssningsfartyg finns det något för alla.

Ombord på de flesta fartygen finns:
Solstolar
Pooler
Jacuzzi
Vattenrutschkanor och vattenpark
Spa och massage
Gym
Tennis
Basket
Minigolf
Spelautomater
Kasino
Teater
Shopping
Barer och flera restauranger
Barn- och ungdomsklubbar
Nattklubb
Danslektioner

Aktiviteterna ombord på fartygen varierar och på de nyaste finns det ännu mer att sysselsätta sig med. Det kan vara:

Utomhusbio
Go-cart
Flow Rider
Klättervägg
Formel 1-simulator
Skridskobana

Det är nästan bara fantasin som sätter gränsen. Oavsett om du är här för de många aktiviteterna eller inte, så väljer du själv. Familjen kan var för sig göra vad de vill ombord och sedan samlas runt måltiderna. Det är en fantastisk utgångspunkt för den perfekta familjesemestern.

När Fartyget är iland kan ni också dela upp er om ni vill. Vissa kanske vill shoppa, andra vill på utflykt, några vill vara på stranden och kanske några stannar ombord. Ni bestämmer själva!

Hytterna

När ni reser många tillsammans på kryssning, vill ni ofta också bo tillsammans. Vi har översikten och kan hjälpa dig att hitta de bästa hytterna, så nära varandra som möjligt.

Många fartyg har hytter med dörr emellan, så en familj kan ha en dubbelhytt. Tyvärr finns det inte så många av dem på alla fartyg, så önskar du dörr mellan hytterna, måste du boka i god tid. Vi gör, oavsett bokningstiden, allt vi kan för att du ska få hytterna du önskar.

Om ni vill ha olika typer av hytter är det så klart också möjligt. Vanligast är dock att det är samma typ av hytter som ligger nära varandra. Till exempel är det ofta inte möjligt att få utsideshytter nära balkonghytter. Men ofta är det möjligt att få insideshytter i närheten av både utsideshytter och balkonghytter.

Restaurangerna

Något av det bästa med en kryssning, när ni reser tillsammans, är att träffas till måltiderna. På många av fartygen kan du förbeställa tid och restaurang för middagarna. På många kan Cruise Market hjälpa er att få ett stort bord eller flera bord bredvid varandra, så att alla kan äta tillsammans.

På andra fartyg är det en bra idé att förbeställa eller boka direkt du har kommit ombord för att få samma bord under hela kryssningen. Fråga oss så hjälper vi dig med de olika alternativen.

Gemensam transport

När ni reser i grupp kan det vara svårt att boka flyg tillsammans för alla på en gång. Naturligtvis kan vi också hjälpa er med detta.

Transport mellan flygplatsen och fartyget t/r är också en bra idé att förhandsboka när ni är många. Det inkluderar vi också gärna i din kryssning. Det kan finnas några destinationer där det inte lönar sig att beställa gemensam transport. I sådana tillfällen hittar vi bästa lösningen för er.

Hitta din kryssning

Det kan vara svårt att veta vilken hyttstorlek du behöver. Skicka oss dina önskemål om antalet hytter och fördelning. Så återkommer vi med ett erbjudande som passar just dina önskemål och din grupp.

De mest populära kryssningarna för grupper är i norra Europa, Medelhavet och Karibien. Men vi har självklart kryssningar över hela världen - även jorden-runt.