Familjekryssning - vilket rederi ska jag välja?

Varje rederi har sin grej, så läs på för att hitta det som passar bäst för just din familj. Flera av de stora rederierna satsar på just barnfamiljer, men tänk också på att utbudet ombord kan skilja sig mellan olika fartyg. Ju större och modernare fartyget är desto mer finns det ofta att göra ombord.

Costa Cruises

På Costa Cruises får alla barn ha det kul med Greta Gris. Så snart du stiger ombord kommer denna berömda lilla gris att presentera sig för de yngsta passagerarna, och under varje kryssning arrangeras en hel Greta Gris-dag som avslutas med discodans. En annan rolig aktivitet är att prova på att vara ”Prinsessa för en dag” eller ”Kapten under utbildning”. Ombord på Costa Cruises nyare fartyg finns vattenland, bebispool, spelkonsoller och roliga leksaker

Kryssningar med Costa Cruises

Norwegian Cruise Line

Upplev en härlig familjesemester på ett av Norwegian Cruise Lines fartyg. Från spökboll till cupcake-dekorering, här finns det aktiviteter för alla åldersgrupper. Barnen kan lära sig att jonglera på cirkusskola och tonåringarna får sporta och vara med på coola temapartyn. Ombord på Norwegian Cruise Line hittar du pooler, rutschkanor, bowling och minigolf.

Kryssningar med Norwegian Cruise Line

MSC Cruises

Barnen behandlas som hedersgäster hos MSC Cruises. De får ett särskilt välkomnande i hamnen och sedan under hela resan. Den gulliga maskoten Doremi och hans syskon är med på familjeaktiviteterna ombord. MSC Cruises har också spännande upplevelsedagar baserade på deras egen webbserie, Kelly & Kloe On Board. På fartyget kan barnen leka loss med vattenpark, pooler, vattenrutschkanor, spelkonsoller och lego.

Kryssningar med MSC Cruises

Royal Caribbean

Royal Caribbean samarbetar med Dreamworks, så här får barnen träffa karaktärer från filmer som Shrek, Madagaskar och Kung Fu Panda. Royal Caribbean är kända för sina fantastiska pooler, rutschkanor och roliga faciliteter ombord, några av fartyg har till och med en ishall. Spel, arrangemang och aktiviteter för alla åldersgrupper pågår runtom på båten under hela dagen och in på småtimmarna.

Kryssningar med Royal Caribbean